Arcüreggyulladás a terhesség 39. hetében. Mit tegyek?
Sziasztok!
Náthás voltam az utóbbi másfél hétben,bölcsis kislányom sajna hazahozott valami fertőzést ő is itthon volt majdnem 2 hétig, szedtem stodal szirupot és gyermek orrcseppet használtam. Csütörtökön vettem még homeopátiás szert kimondottan vírusfertőzésre. Tegnap estére nagyon bedurrant a jobb arcüregem ma reggelre a bal is, és fáj a fejem. Nincs fogadott nőgyógyászom... Mit csináljak? Irány az ügyelet? Vagy gőzölés, erősebb orrcsepp, sok folyadék?
nekem ami segített sós- kamillás gőzölés napi 3 szor. és ha van otthon meggymagzsák akkor gőzölés után még azt az arcra rakni. én 2 nap alatt rendbe jöttem. akkor 19 hetes kismama voltam.
Orvosom a homeopátiás hell orrspryt és 1000 mg c vitamint ajánlott!
Orrsprékkel vigyázni kell!!!
Szombaton nem de hétfőn igen. Milyen ügyeletre szerettél volna bemenni? Nőgyógyászatra nem tudsz ott ilyennel nem foglalkoznak.
Van felnőtt háziorvosi ügyelet is, oda mehetsz szombaton.
Férjem visszaeső arcüreggyulladásos.
Csak az infralámpa használ neki,plusz 1-2 naponta gőzölés sós víz felett.
Ajánlom!
Húha? Hogyhogy nem tudták megszurni a hátad?
Vagy valami más oka volt? Ne aggódj rövid narkózisban csinálják, nem okozhat gondot az altatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!