Vércukorszint 8. 0 mmol/L szőlőcukor-terhelés után 2 órával sok, ha terhelés előtt 4, 4 volt?
Figyelt kérdés
Azt mondta az orvosom, egy hónap múlva találkozunk(eredmény előtt). Nem vagyok édesszájú, és nem eszek szalonnát sem, meg ilyenek. Normálisan étkezek, teljes kiőrlésű kenyér (25dkg/hét), alacsony zsírtartalmú tejtermékek, olivaolaj... Miért lett dupla annyi az érték?2008. jan. 15. 21:24
1/3 anonim válasza:
Szia,
igen, magas. 7,8 mmol/l-ig normális.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy mitől lett sok, a tanácsadáson én is sok olyan kismamával találkoztam, akik egészségesen étkeznek, tornáznak és még is sok lett a vércukorszintjük. Én nem ehhez a csoporthoz tartozom, mindent eszek szalonnát, tepertőt és még tornázni is lusti vagyok és mégis 4,9-ről 5,4 lett terhelés után, és ráadásul még hízni sem tudok a 24. hétben járok és 3 kg-ot sikerült felszednem!
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!