Mikortól (hányadik hét) van szívhang, életjelenség?
Volt már valaki, akinek a 6 hét végén még nem volt életjelenség, de utána lett?
A 6 hét végén járok, magzatot láttak, de életjelenséget nem. Azt mondták, hogy missed AB, de hétfőn még egyszer megnézik.
Szia.
A leleteden mi van, mert nekem sem volt 6+4en még szívhang, de 18mm szabályos petezsákot írtak.
utána 8+4en már volt persze szívhang is.
Lehet hogy később fogant? A helyedben mindenképp megnézetném majd még egy dokival.
Az 5+3 -as UH-n csak szabályos petezsák volt.
A 6+5 naposon petezsák benne magzat CRL:6mm Életjelenség nincs.Missed AB.
Teljesen kivagyok, csak sírni tudok.
Szia.
Én holnaptól lépek a 11.hétbe és a 8.hét elején nálunk már volt szívhang.
A hétfői vizsgálatig ne izgulj. Drukkolok!!!
Köszönöm!
Már annyit idegeskedtem, hogy a hasam is kezd fájni.A cici fájás is elmúlt 2-3 napja. Próbálok pihenni,de mindig az jár a fejemben, amit az UH.-n mondtak. Az Utrogestan-t még használom, hátha...
Nalam 5+2 hetesen meg nem volt eletjelenseg es 2 hettel kesobbre hivtak vissza. 7+2 hetesen mar volt rendes szivhang. Azota 11 honapos virgonc sajtkukac a lanyom.
Fel a fejjel, keress masik dokit es nezesd meg a babat 7-8 hetesen, addigra mar tuti van eletjelenseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!