Aki Elevitet szedett és székrekedése volt tőle? Átváltattok másik terhes vitaminra? Ha igen jobb lett a helyzet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 17:03
11/15 anonim válasza:
Én évekig szedtem Elevitet (terhesség+szoptatás), előfordult székrekedés, de szerintem az a terhességgel isegyütt jár...
Én nem váltottam.
12/15 anonim válasza:
Hipp Natalra váltottam,nagyon jó ,semmi bajom tőle.
Olvass utána,teljesen bio termék,semmi vegyi anyag nincs benne.Tartalmaz folsavat,és jódot ami kell a folsav felszívódásához.
Csak ajánlani tudom!
Minden jót kívánok:)
13/15 anonim válasza:
Igen, volt tőle. Váltottam Gravidára amitől meg hánytam. Ami előtte nem volt, majd visszatértem az elevitre és semmi bajom nem volt a 3. hónap után. Szóval nekem az első 3 hónapban volt vészes...
14/15 anonim válasza:
volt, de magától elmúlt pár nap után. igyál sok vizet, az is segít
15/15 anonim válasza:
Nekem szintén nagy szorulást csinál az Elevit.
Én gravidát szedtem és szedek a mostani terhességnél is, gondoltam kipróbálom az elevitet mivel a gravida elfogyott múlt hónapban a patikában de elfogy és váltok is vissza a gravidára mert attól jobb volt ez a dolog.
De a terhesség velejárója lehet a székrekedés csak nem mindenkinek és nem ennyire......sztem válts!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!