Van olyan, akinek kellett a terhesség végén Semicillint szedni?
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, napi 4-et kell szedni, de most fog elfogyni, kell újat íratni? Meddig kell ezt szedni? A dokim csak hétfőn tudom felhívni.2009. jan. 16. 21:05
1/3 anonim válasza:
Szia! nekem is kellett szednem!nekem is napi négyet!azért mert fertőzés volt a hüvelyváladékomban!Ha hétfőn felhívod a dokidat az bőven jó! gondolom vesz megint kenetet!
2/3 A kérdező kommentje:
De nekem nem vett kenetet, csak megelőzésképpen írta fel.
2009. jan. 16. 21:28
3/3 anonim válasza:
Én most vagyok 29 hetes és most is kaptam Semicillint meg valamikor 18 hetesen. Nekem is 4-et kell szednem. De nekem azt mondta a doki előzőleg hogy szedjem be mindet. Most meg azt, hogy elég csak a felét mert 40 szemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!