Normális dolog 25 hetes terhesen, hogy elkezdett fájni a combtövemnél?
Figyelt kérdés
Olyan, mintha izomlázam lenne, pedig nincs mitől. Volt már valakinek hasonló?
25 hetes kismami
2009. jan. 16. 19:04
1/7 anonim válasza:
Igen, mindenkinek van ilyen. Kezd a tested berendezkedni a majdani szülésre, tágulnak a csontok a medencénél.
2/7 A kérdező kommentje:
Ó, de jó. :-) Köszi, hogy írtál. Teljesen bepánikoltam, már a szülés beindulásától kezdve mindenre gondoltam.
2009. jan. 16. 19:13
3/7 anonim válasza:
Szia én egy 27hetes terhes vagyok és sajna nállam is kb 2 hete van ez a fájdalom ,nekem van egy csúnya viszerem is de szerintem ez a fájdalom a csontok tágulásátol van ,ja és még annyit hogy én úgy közlekedek mint egy pingvin hajrá mindent a célért!Anna
4/7 anonim válasza:
szia,
Én 19 hetes vagyok, de már hetek óta fáj.
Pedig már van egy bébink, azt gondoltam, hogy ezt most megúszom, de sajnos nem..:(
Kitartás..:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a válaszokat. Boldog babavárást és további szép estét mindenkinek!
Kriszti
2009. jan. 16. 19:30
6/7 anonim válasza:
Szia. Én 30 hetes vagyok és nekem is szokott fájni a combtövemnél és medencém,de az nagyon. Alig tudok megfordulni az ágyban. 22hetesen kezdődött el,de mindent elviselek a picimért. Szép babavárást kívánok és jó egészséget
7/7 anonim válasza:
Jajj de jó hogy olvastam itt ezt a kérdést!26. hetem töltöm hétfőn és 4 napja érzek a combtőnél fájdalmat főleg felkelés után meg ha ki kell nyújtanom a lábam.Megmondom őszintén én is megijedtem hogy visszér(mert nekem olyanom soha sem volt)és nézegtem mindig de nem látok ott semmit.Akkor mostmár keves kérdező én is csatlakozom a táborodhoz és kedves többi válszolónak köszi hogy megtudtam fájdalmam lehetséges okait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!