Miért változik a közérzetem (rosszullétek) az első trimeszterben?
Figyelt kérdés
Holnap leszek 9 hetes és a 6. hét után kezdődtek a rosszullétek: hányinger, néha hányás. Hétfőn (tegnap) még nagyon rosszul voltam, 2x is hánytam. Ma viszont felkelés előtt megettem egy szelet kenyeret és egész nap szinte semmi bajom nem volt. Tegnap szinte semmi kaja nem kellett,ma viszont nagyon jó ízűt ettem. Ez most jó vagy valami baj van a babámmal? Egyszer rossz,máskor meg jó szokott lenni ez az időszak?2010. nov. 30. 18:07
1/3 anonim válasza:
Ez ilyen. Ha szerencséd van a 12 hét utánra elmulnak a panaszok!
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj,ez teljesen normális!Én is voltam így,egyik nap alig tudtam fölkelni a fáradtságtól,szédültem,másik nap meg mint aki nem is terhes,végigjártam az üzleteket,vezettem,vásárolgattam.De ez valószínű neked is el fog múlni pár hét múlva és jobban leszel!Kitartás!
16 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok....soha nem tudom előre milyen napom lesz :)
10 hetes vagyok, kitartás! Pár hét és jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!