8 hetesen árthat a babának, ha repülővel utazom?
Szia.
Repülést mindíg az orvossal kell megbeszélned.Attól is függ,hogy hová repülnél.most még semmi bajotok nem lenne.
Az utolsó hónapban nem engednek már fel a repülöre.elötte pedig orvosi engede´ly kell,nehogy a repülön induljon meg a szülés.
Tudom ,mert e´n is akartam haza repülni ne´met országból,de engem maár annó dec.-ben nem engedtek.
39hetes kismama.
Sógornőm 4 hónaposan ment Egyiptomba nyaralni. Nagyon jól érezték magukat. Szerintem ha pinehhi mész, és nem dolgozni, akkor biztos jót fog tenni neked is. Ne stresszelj végig ezen.
Szép babavárást!
A repülős utazásnál nem maga a repülés veszélyes a kismamára, hanem a hosszú ideig való egyhelyben ülés. Ezért a "szakik" azt javasolják, hogy a terhesség bizonyos szakaszáig nyugodtan lehet repülni, de lehetőleg rövid ideig. Tehát ha nem mész messzire, nyugodtan repülj!
A terhesség vége felé pedig a légitársaságok nem engednek, nehogy a gépen induljon be a szülés, mivel ők nincsenek erre felkészülve.
Szia, a ferjem pilota.. szoval: a 28. hetig nyugodtan repulhetsz minden speci igazolas vagy kulonosebb izgalom nelkul. A 28-34. het kozott a legitarsasag kerhet toled terhessegi igazolast, amit az orvosod allit ki (ez tartalmazza, hogy veszelyeztett terhes vagy-e...stb. A legtobb legitarsasagnak sajat nyomtatvanya van erre, amit a honlapjukrol le tudsz tolteni). A 34. het utan nehezen talalsz olyan tarsasagot amelyik felenged a jaratara. Hozzateszem ez NEM amiatt van, mert a kismama vagy a baba egeszsegere veszelyes lenne a repulout (legnyomas kulonbseg...stb), hanem ha megis megindulna a szules, a legiutas kiserok nincsenek kikepezve annak a levezetesere, es egy esetleges kenyszerlandolas nagyon draga a cegnek.
En negyszer repultem a terhessegem alatt, minden probelma nelkul, utoljara a 30. hetben.
Jo utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!