Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10+2 hetesen buborékol?

10+2 hetesen buborékol?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy ez korai, de ilyet még sosem éreztem..reggel mikor feküdtem 3 pici buborékszerű valami volt odalent, aztán délután mikor ledőltem megint, és az előbb szintén...Engem nagyon meg lep, de van egy doki ismerősöm, ő azt mondta, hogy lehet már a babától...bár én először a belekre gyanakodtam, viszont tegyük hozzá, hogy a babavárás előtt ilyet nem éreztem...Szerintetek?
2010. nov. 29. 17:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hmm...utolsó vagyok, 158 centi és 52 kilóról indultam most, de az első fiammal 58-ról és jócskán volt rajtam felesleg. Főleg a hasamon. Most nem volt, de most meg hátul tapad a méhlepény, így elvileg nem érezném hamar :D hát pedig ha lefekszem látom, hol-merre hullámzik éppen őfelsége :)
2010. dec. 1. 17:55
 12/17 anonim válasza:
Én 12 hetes vagyok, es én is éreztem már hasonlot, én általában este, lefekvéskor érzem, és elotte nem éreztem ilyet. Szerintem lehet hogy a baba.
2010. dec. 1. 18:42
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi lányok a hozzászólásokat:)

Én is csak akkor érzem, ha fekszem:D De megint érzem, szóval úgy döntöttem ő az:) Amúgy nekem a lepény a belső méhszájon van egyenlőre:S Hát lehetne jobb helyen is..és nem kifejezetten vagyok az a vékonyka alkat...

2010. dec. 1. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia!Én is érzem a babámat 10. hetes kora óta!Igaz én a másodikat várom, de az elsőt is korán 15 hetesen éreztem,sőt ha hanyatt feküdtem akkor egy-egy nagyobb rúgása már látszott is.Szóval simán lehet!Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele de én ezt az érzést nem tudom összekeverni a bélmozgásokkal, nekem annyira más, egyértelmű, hogy a pici.
2010. dec. 2. 06:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem érezheted. Hisz mind mások vagyunk. Én 9 hetesen már éreztem. És a védőnőm is mondta,igen lehetséges, bár a kiskönyvbe ne írjuk, mert senki nem fogja elhinni.

Mondta vannak olyan anyukák akiknek kifinomult szenzoraik vannak. Mi 3 évet vártunk a babóra és a testem minden rezdülését ismertem már annyit figyeltem. A sok csalódás csak fokozta a figyelmemet.

Most már 26 hetes vagyok és most már erőszakos a kis fiam.:)Ez már összetéveszthetetlen.

Jó egészséget

2010. dec. 2. 12:28
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Amúgy én is úgy gondolom, hogy basszus 25 évig csak együtt élek a testemmel, tudom, hogy ez most egy új érzés...:) És amúgy egyre többször érzem:) Szóval szerintem ez ő...nagyon remélem. hogy ő jelez, hogy anya jól vagyok, ne aggódj!

Mindenkinek boldog babavárást:)

2010. dec. 2. 16:28
 17/17 Jadwiga ***** válasza:
Rákoncentráltam, mióta olvastam itt a bugyborékról, és a hétvégén sikerült észrevennem. Éljeeen.
2010. dec. 6. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!