Ha elvileg szabad orvosválasztás van, akkor hogy utasíthat vissza egy másik kerületbe tartozó kórház engem, aki terhesgondozással más tb alapon rendelő orvost akartam választani? A saját kerületemben nincs ilyen jellegű klinika.
Áhá, bocsi, elolvastalak, most jövök rá, a sotén mondták ezt.
Bunkók lehetnek telón az asszisztensek, de ha odamész, más.
Azért nem mondták, hogy van a rendelés, mert mindig aznap reggel derül ki, ki lesz ambulancián, tul.képp aki ráér alapon megy, ha elhívják a dokit pl. műtőbe, más folytatja a rendelést.
Nem hívhatnak magánba, bár tudom én is, vannak, akik sajnos kapásból megteszik.
Ha megengedsz egy javaslatot...menj be reggel fél 9 és du. 2 között (fél 3-ig van ambulancia, de érdemes szerintem max 1 körülre odamenni), és aki ambuláns, ahhoz menj be, mondd el a problémád, hogy akihez eddig jártál, nem csinálta meg a fontos vizsgálatokat, satöbbi, és szeretnél ide járni az utolsó 2 hónapban.
14.46
Engem onnan elhajtottak tavasszal, mielőtt a sotéra kezdtem járni! Azt hiszem, valamilyen Tibor volt, nem biztos.
Behívott, közölte, hogy csináljak otthon tesztet, és uh időpontot meg csak amúgy is júniusra tudna adni (ezt ha jól emlékszem, áprilisban), és mivel nem a kerületben lakom, nem is kíván kezelni (ezt nem is tehetné meg).
Utcsó!
Igen, ELVILEG oda mész, ahova tetszik, a tb-t nem egy sztk-ra, hanem úgy "ámblokk" fizetjük, akkor meg...???
Csak sajnos a gyakorlat más. Az olyanokat kell jelenteni a kamaránál, akik nem akarnak ellátni...
Háziorvossal nekünk sem volt szerencsére gond sosem, pedig most is vidéki a bejelentett címünk, és nincs ideiglenesre sem bejelentve a pesti.
Én Kőbányán lakom, de amikor teherbe estem, még Eger volt a lakcímem. Senki nem kérdezett semmit, értelemszerűen elláttak, és onnantól mindig ugyanahhoz a dokihoz mentem. Az egészségházban ki van írva, melyik doki mikor rendel, és külön dokihoz is lehet időpontot kérni. MIndezt teljesen TB alapon.
Közel van a 9. kerülethez, gyere át ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!