24 hetesen húzódik az alhasam, de csak ha állok vagy járok, mitől lehet?
Figyelt kérdés
a hasam alja és inkább lejebb a szemérem domb környékén :(
mit tudnék tenni ellene?
2010. nov. 29. 13:46
1/5 anonim válasza:
val.szeg hirtelen nőtt most a hasad, illetve már befordulhatott koponyafekvésbe a picúr és lehet, hogy emiatt máshogy érzed a mozgását, sokkal lentebb. pihenj le ilyenkor ha teheted illetve kenegesd jó zsíros testápolóval vagy valamilyen olajjal.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is szokott lenni hasonló, növekszik a baba, nő a méh, a bőr, majd fog viszketni is, ha eddig nem... :)
Nyugi, ez normális, próbálj esetleg magnéziumot, az talán segít, ellazít valamennyire.
Ha görcsök vannak, és nem segít a Mg sem, akkor azért doki, nehogy a méhszáj nyíljon, satöbbi!
Magne B6-ból lehet 3x1, akár 3x2-t szedni, nem lesz bajod tőle semmiképp, max ha "túladagolod", kis hasmenés, de a 3x2 nyugodtan mehet!
Jó a Mg pezsgőtabletta is.
26h km
3/5 A kérdező kommentje:
nem a bőröm húzódik hanem belül a szövet,iszonyú érzés.szedek vitamint amellé szedhetem még plusszban a magnéziumot?
2010. nov. 29. 13:53
4/5 anonim válasza:
Szia!
22 hetes vagyok és én vitamin mellett szedem a Magne B6-ot,napi 2-3at,attól függ mennyire húzódóm!
Boldog Babavárást!!!:-)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket!veszek magneb6-ot és remélem hogy jobb lesz,mert igy lehetetlen lassan bármit is csinálnom...
2010. nov. 29. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!