Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjátok az örökös...

Hogy bírjátok az örökös aggódást 2 vizsgálat között, h minden rendben van-e? Vagy lehet nem aggódni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 10:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ugyanígy vagyok. Uh után örülök, másnap már nem merek :S
2010. nov. 29. 13:04
 12/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok! Szerintem azért elég rosszul csináljuk..engem ma lecseszett a barátnőm, hogy még egyszer nem látott örülni a 10 hét alatt, csak mindig az aggodalmat az arcomon..meg hogy ne gondoljak rosszra, mert be fogom vonzani...szóval most próbálok jóra gondolni, de nem igazán megy még:S
2010. nov. 29. 13:12
 13/16 A kérdező kommentje:
:)
2010. nov. 29. 13:13
 14/16 Snapette ***** válasza:

Érdekes, én egyáltalán nem aggódok. Nem azért, mert nem érdekel, sőt, csak kicsit úgy vagyok vele, hogy az aggodalomtól nem lesz semmi másképp. Ha valami baj lesz, akkor baj lesz ha ideges vagyok, ha nem, ha meg minden rendben, akkor minden rendben, azon viszont esetleg ronthat, ha aggodalmaskodom... A tizennyolc hetes UH volt egy kicsit drukkos, de csak mikor már ott voltam, és nézegették a kezeit, lábait. Eddig minden ok.

Egyébként meg van egy módszer, ha nem tudod semmiképp elhessegetni ezeket a gondolatokat: minden nap eleinte, majd minden második nap adj magadnak egy félórát, amikor kifejezetten ezen gondolkodol, gondold el a rossz lehetőségeket, a legrosszabbakat, hogy hogyan kezelnéd őket, mit csinálnál, hogy csinálnád, és mikor letelt a félórád, akkor hagyd abba, foglald el magad valami mással, nézz egy filmet, olvass valamit, bármi. Az első pár nap tuti kicsúszol a félórából, és megijeszted magad mindenfélével, de lassan gyakorlat lesz, és meg is unod egy idő után. Oda fog juttatni, hogy eszedbe jutnak majd ezek a dolgok, de már annyiszor elgondoltad, hogy nem tudnak megrázni...

2010. nov. 29. 16:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom az "aggódós" csapatba! Minden pecben azon jár az eszem, hogy vajon van-e szívhangja. Most vagyok 7 hetes, 6 hetesen voltam orvosnál, akkor már volt szívműködés, az orvos azt mondta, minden rendben. Ennek ellenére szerintem nálam ott gyökerezik a probléma, hogy 5 hetesen elkezdtem barnázni, és elmentem az orvoshoz, kaptam utrogestan hüvelykúpot, és az uh-n az látták, hogy szabálytalan a petezsák, felkészítettek, hogy bármikor elönthet a vér és elmehet a baba. Ezek után hiába volt a következő vizsgálaton minden rendben, nem bírom ezt kiverni a fejemből.
2010. nov. 30. 08:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Hú, jól megijesztettek téged, nem csoda, ha aggódsz :S
2010. nov. 30. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!