Hogy bírjátok az örökös aggódást 2 vizsgálat között, h minden rendben van-e? Vagy lehet nem aggódni?
Igen, lehet. Én amikor az első gyermekemmel terhes lettem, megfogadtam, hogy nem fogom végigaggodalmaskodni a 9 hónapot. Alap az egészséges baba nálam. Akkor akezdenék aggódni, ha a doki azt mondja.
Tudatosan tereltem el a rossz gondolatokat. Nekem nagyon bevált.
Most várom a második babát, és nála sem aggódok. Akkor kezdek izgulni, amikor a rendelőben várom a sorom a vizsgálatra. Az a néhány perc (időopontra járok magándokihoz) az nehéz nekem egyedül.
Ami kell, hogy ne olvasgass idióta rémtörténeteket.
Az elő hetekben,hónapokban sokat aggódtam én is,de ez változott mára.Talán azért mert már mindig minden rendben van.Szerdán kell mennem uh-ra és nem izgulok,csak az van bennem,hogy "de jóóó,láthatom a babámat" :)
32hkm
Én csak próbálom nyugtatni magam. Most 9 hetes vagyok, volt vérzésem az elején. Minden reggel rettegve fogom meg pl a mellem, hogy fáj-e még. Minden pisinél félek, nehogy megint piros legyen a papír, stb...
Az előző babánál is kb a 37. hétig nem voltam nyugodt. :)
Mi a szakmád?
Szia! 10+2 hetes vagyok, én sajnos inkább a "Te fajtádba" tartozom, szóval minden egyes napon aggódok(kivéve az uh után 1-2 óráig, akkor boldog vagyok:) )...Sajnos én alapból pesszimista vagyok...mindig rettegek, hogy baj lesz...most pl. nagyon fáj a hasam(eddig is fájt, hol erősebben, hogy gyengébben), ezen aggódok, és 15-én megyek legközelebb a dokihoz...nem tudom hogyan lehetne a negatív gondolatokat kiűzni...
Ha megtaláltad az ellenszert, kérlek szólj!
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!