A terhesség első jelei?
Nem tudom ezeket említik -e az újságok, de leírom én miket éreztem : erősebb cicifeszülés, időnkét egy-egy pillanatra megfordult a gyomrom, de tényleg csak pillanatokról volt szó, aluszékony voltam - fáradékonyabb, és nem úgy ettem mint korábban ( ez alatt azt értem, hogy nekiálltam enni, de valahogy nem ment olyan jóízűen, és ált. hagytam is abból az adagból amit addig simán megettem), aztán a menses előtt 1 héttel erős "mindjárt megjön" érzésem volt, én ekkor már biztos voltam benn, hogy babát várok :)
10 hetes kismama
csak ami itt olvastam:
- világosabb lett a szeme szine
- bezsirosodott a haja
- egy hét alatt hizott 4 kilót
- hőhullám
- pattanások kijövetele vagy épp elmaradása
- dühroham
Nekem mensi előtt mindig fájt a mellem.
Mikor sikerült a baba, akkor nem. :)
Vizes folyásom lett,ami ezelőtt soha nem volt.Ebéd után 3 órát aludtam,kicsit fájt a cicim,ingerlékenyebb voltam.Ezek a nemvárt előtt 1 és után 1-2 héttel voltak.Utána jött az émelygés,nem bírtam enni csak gyümölcsöt,undorodtam bizonyos szagoktól,folyton megjön érzésem volt.
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!