Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki miböl érezte meg, hogy...

Ki miböl érezte meg, hogy terhes lett?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én először is abból, hogy kimaradt a mensim, aztán rá egy pár napra olyan hányingerem meg fejfájásom lett, hogy ha megmozdítottam a fejem, azt hittem megbolondulok :) Aztán jött 2 pozi teszt, majd a doki :)
2010. nov. 28. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem jött meg, aztán pozitívat teszteltem.
2010. nov. 28. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:
A nem várt napján elkezdett fájni a mellem. Aztán nem jött meg. Amúgy végig mensis fájdalmam volt, azt hittem meg is fog jönni, de végül nem. :)
2010. nov. 28. 19:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Sokáig olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, de még sem jött meg. Aztán a mellbimbóm is érzékennyé vált. Végül a pozitív teszt :D
2010. nov. 28. 19:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Az elsőnél nem is gondoltam-menzi elmaradása, majd teszt.

másodiknál szinte azonnal tudtam, ahogy megfogant-furcsa, de így van-olyan szagérzékeny lettem, hogy ihaj!Tudtam, hogy a

2010. nov. 28. 19:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy azért.
2010. nov. 28. 19:40
 7/12 anonim ***** válasza:
A tesztből, menzesz előtt 4-5 nappal.
2010. nov. 28. 20:02
 8/12 A kérdező kommentje:
konkrétan nem a tesztekre gondoltam hanem,hogy mit éreztetek
2010. nov. 28. 20:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon korán voltak tüneteim.Na főleg a hányás, az elkísért 4 hónapig kegyetlenül. Kávé undor (pedig imádom), minden reggel egyre rosszabbul voltam tőle. Parfüm szaga is hányingert keltett bennem. Ja és a szeméremajkam teljesen elszíneződött. Felfájás, szédülés... én sajna minden rossz terhességi tünetet produkáltam. De megérte, már 2 éves lesz a Kicsem!
2010. nov. 28. 21:01
 10/12 anonim ***** válasza:

De a megérzés csak megérzés, nem tünet. Annyiszor megéreztem és mégsem lettem terhes. Aztán, amikor tényleg, nem is figyeltem oda, inkább csináltam tesztet hamarabb. A tünetek meg már akkor jönnek úgyis, amikor a teszt kimutatja. Annyi tünetet lehet produkálni és a végén meg semmi vagy fordítva semmit nem érzel és terhes vagy.

Nekem menzesz előtti tüneteim voltak, görcsölt a hasam, feszült a mellem.

2010. nov. 28. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!