Mit tegyek a gyomorégés ellen?
Figyelt kérdés
24 hetes terhes vagyok ezt már nem lehet bírni2008. jan. 14. 17:05
1/10 anonim válasza:
Egyél sokszor keveset, szárazat, igyál tejet ha bírod, van akinek akrumpli vált be. Szdhetsz Rennie-t. De barátnőmnek sem hazsnál semmi, végigszenvedte mindhárom terhességét a gyomorégéssel
2/10 anonim válasza:
szia.rengeteg savam van,és nagyon ég a gyomrom,a sokszor kevés kaja,kiválo,meg a sok párolt zöldség is,de én iszok savlekötöt amit gyogynövényboltba meg petikába be lehet szerezni .probáld meg,terhesen is lehet fogyasztani,SAMARIN a neve.
3/10 anonim válasza:
Szia nekem is folyton ég a gyomrom, szedek Rennie-t, bár csak pár percig tart a hatása, de a háztartási keksz bejött!
35 hetes kismama
4/10 anonim válasza:
Szerintem menj el gasztroenterológushoz.Nem jó játszani a gyomorégéssel,mert fekélyed is lehet.Akinek nem használnak a hagyományos dolgok,annak gyógyszert szoktak írni.Van már olyan,amit terhesen is lehet szedni pl.Losec,én is ezt szedem.Fölöslegesen ne szenvedj,mert a babának sem jó!
5/10 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy sima szódabikarbóna segít. Gyógyszertárban kérdezd meg, hogy valóban igaz-e.
6/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem a babapiskóta és a pattogatott kukorica szokott segíteni. Nekem emésztési problémáim vannak és voltam gasztroenteorologusnál. Kerüld a savat okozó ételt, italt. (citrusfélék, szénsavas italok, tea, kávé)
7/10 anonim válasza:
Hát, ha hiszitek ha nem, nekem a sima hideg víz vált be. Se a keksz, se a sokszor keveset... Csak és kizárólag a hideg víz.
8/10 anonim válasza:
A patogatott kukorica, a sima sós, mindig helyrehoz mikor rosszul vagyok, és biza én is nagyon küszködöm, sokszor van savam. A kukoricakészlet jól el van látva itthon. Próbáld meg, egyéb rajtam sem segített.
9/10 anonim válasza:
Nekem a szódabikarbóna jött be,egy mokkáskanál utánna iszol rá 2 dl vizet és fél perc múlva semmi gyomorégés!Próbáld ki,nem fogsz csalódni!
16 hetes kismami
10/10 anonim válasza:
Szia. Én egy 14.hétben lévő kismama vagyok.A terhességem előtt is szenvedtem ettől, próbáld ki a Optacid nevü granulátumot amit 2 dl vízben kell feloldani 1teáskanálnyit nagyon hatásos!!!!Dokim is rábólintott és ő is tanácsolja más kismamáknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!