18-hetes kismama vagyok! Ha eddig minden rendben volt a picivel, ugye akkor a 18-19-heti kötelezö uh-is rendben lesz? Aggodom nagyon! Talán már lehet látni a nemét is?
Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 12:52
1/2 anonim válasza:
Szia!Nyugi,biztos minden rendben van. Igen, ha szerencséd van akkor már látszik a neme
2/2 anonim válasza:
Szia! Nekem a 18.heti UHn már biztosra mondta a doki hogy kislány (bár először nem jöttem rá, mert a köv. jelzőket használta: guruló hamburger; élére állított pilótakeksz stb...)
Szóval csak azon múlik, hogy mennyire szégyenlős a bébi :)
Az aggódásod normális,szerintem mindenkinél így van.Nálam csak akkor múlt el a para,amikor elkezdett mocorogni.(bár azóta is mindig találok valamit,amin aggódhatok)
Te viszont ne aggódj,ha idáig minden rendben volt,minden eredményed stimmel akkor valószínűleg most sem lesz semmi baj.
Helga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!