Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18-hetes kismama vagyok! Ha...

18-hetes kismama vagyok! Ha eddig minden rendben volt a picivel, ugye akkor a 18-19-heti kötelezö uh-is rendben lesz? Aggodom nagyon! Talán már lehet látni a nemét is?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Nyugi,biztos minden rendben van. Igen, ha szerencséd van akkor már látszik a neme
2009. jan. 15. 13:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem a 18.heti UHn már biztosra mondta a doki hogy kislány (bár először nem jöttem rá, mert a köv. jelzőket használta: guruló hamburger; élére állított pilótakeksz stb...)

Szóval csak azon múlik, hogy mennyire szégyenlős a bébi :)

Az aggódásod normális,szerintem mindenkinél így van.Nálam csak akkor múlt el a para,amikor elkezdett mocorogni.(bár azóta is mindig találok valamit,amin aggódhatok)

Te viszont ne aggódj,ha idáig minden rendben volt,minden eredményed stimmel akkor valószínűleg most sem lesz semmi baj.

Helga

2009. jan. 15. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!