Ma voltam 12 hetes uhn. Szep, eros szivhang, mindene megvan,
de nem nagyon akart mocorogni, masnal is volt igy?
Bizony nekem sem mocorgott,mondtam is apjuknak,hogy tisztára az ő nyugalmát örökölte ez a gyerek :) nekem köhögnöm kellett,nem is keveset,hogy megmozduljon.Végül nagy kegyesen fordult egyet,és meg tudta a doki vizsgálni.
2010. nov. 26. 21:45
Persze...ezek a kis pockok ilyenkor még nem nagyon mocorognak, meg különben sem szeretik az UH-ot...vhogy megérzik, és "lemerevednek" tőle...legalábbis az enyém minden uh-nál ezt csinálta.:-) Most meg 3 hónapja itt szunyál a szomszéd szobában, és gyönyörű, és igencsak mocorgós.:-)
Nyugi!!!
Minden jót!!
2010. nov. 26. 21:46
3/10 A kérdező kommentje:
Juj de jo :) koszonom. Amikor ratette a hasamra a szerkentyut, pont rugott egyet, de ahogy ott mozgatta, meg razogatta, meg mondta, kohogjek.... hat szerintem a babam megijedt. Kicsit furi asszonysag volt, meg en is feltem tole.
Az én babóm a 30. hétig átaludta majdnem az összes UH-ot (egy kivételével, mikor épp háttal volt nekünk és ficánkolt)
Lehet, hogy épp pihent a babád mikor nézték. Ezek a picik a nap jórészét alvással töltik úgyhogy nem meglepő! :)
Boldog babavárást!
2010. nov. 26. 22:47
Egyél előtte csokit, na, azt szeretik!!!:)
2010. nov. 26. 23:54
Mikor én voltam az előttem levő lányt kiküldték, hogy guggoljon, tornázzon, mert ők nem tudták felkelteni a babát, ugyanis annyira fura pózban feküdt, hogy nem tudtak tarkóredőt mérni.
2010. nov. 27. 01:06
7/10 A kérdező kommentje:
Na majd a 20 hetesen! :) Mar alig varom, hogy ujra lassam, olyan gyonyoru! :)
Nekem eddig minden uh-on mozgott, járt keze-lába.Bezzeg amikor oda került a sor/18hetes/, hogy megtudjuk ki is rejt a pocak, olyan nyugodtan feküdt, hogy semmire sem kelt föl!Megunta a bökdösést és azután a hátát mutatta!
2010. nov. 27. 09:12
A kisfiam szabály szerint végigaludta azt az ultrahangot. Ne aggódj, majd a következőn rodeózik! Nekem a 20 hetesen úgy rúgkapált, hogy csak na! :)
2010. nov. 27. 11:51
Második vagyok.
Na, látod, akkor csak megijedt szegényke.
nagyon irigyke vagyok, hogy Te most éled át ezt a csodát, Én imádtam a terhesség minden percét, még magát a szülést is, pedig nem volt egyszerű.
Jó egészséget, és boldogságot Nektek!
2010. nov. 27. 20:11
Kapcsolódó kérdések: