Melyik a szebb név szerintetek? Nóra vagy Fruzsina?
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 19:02
21/34 anonim válasza:
nekem a Nóri jobban tetszik e kettő közül.
Könnyű szülést, és boldog babavárást addig is!!! :)
25/34 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Hát, egyenlőre nem tudtam dönteni. Az igazsághoz hozzátartozik hogy kisfiút ígértek az orvosok, de sosem lehet tudni, ezért kellene a tartalék lánynév. De azt hiszem majd ha szembesülünk a ténnyel hogy kislány akkor eldöntjük hogy melyik passzol hozzá jobban :)
2010. nov. 25. 09:17
26/34 anonim válasza:
Szia.Nekem is a Nóra tetszik jobban,ha lesz egy lányom,nekem is vagy Dóra vagy Nóra lesz:-)
Üdv
27/34 anonim válasza:
a kettö együtt is jól hangzik:Fruzsina Nóra
29/34 anonim válasza:
esetleg az hogy tetszik,h Norina?félig Nóra és félig Fruzsina,febr 21.én van a névnapja
30/34 anonim válasza:
Fruzsi:) Engem is így hívnak.Az egyetlen rossz dolog ebben a névben , hogy sem a kisgyerekek, sem a külföldiek nem nagyon tudják kimondani :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!