Csípőfájdalommal mit lehet csinálni? Alig bírok járni:S
Figyelt kérdés
Volt mostanában egy hasonló kérdés, de nem találom... eddig is fájdogált combtőnél meg alhasnál a csípőm, de ezen a héten nagyon felerősödött, főleg mikor megyek vagy felemelem az egyik lábam... mit lehet ezzel tenni? már úgy járok mint egy nyugdíjas:D ez mostmár így marad vagy mi?
22+2 hetes kismama
2010. nov. 24. 18:15
1/3 anonim válasza:
Nekem úgy maradt...
Már elég korán elkezdtek fájni a csontjaim, a végén pedig sokszor össze is csuklott a lábam a fájdalomtól. Én nem tudtam ellene mit tenni sajnos. :(
Egy ideig jó volt, ha sétáltam, mert akkor megmozgattam a csontjaimat, viszont a terhesség végén éppen séta közben erősödött fel leginkább a fájdalom.
2/3 anonim válasza:
Kalciumot és magnéziumot szedj rá!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
3/3 anonim válasza:
Dokim szerint azért van mert a baba vonja el a csontokból a kalciumot és a magzatvédő vitaminban ebből csak kevés van. Nálam tutira bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!