24 hetesen normális hogy nyitva van a méhszáj? Cg 2100 van irva többi lent
Az orvos csak annyit irt hogy a terhességet, szülést és gyermekágyat komplikáló anaemia.
És kaptam diaphyllin tablettát, de a betegtájékoztatóban hörgőtágitó gyógyszernek van irva.
Volt akinek ezt irták fel és miért???
SOS nagyon fontos, félek...
a gyógyszerre nem tudok mit írni.
A méhszáj pedig normálisnak nem mondható,de a külső méhszáj nyitva lehet,az nem okoz gondot.
Sok mindenkinek lesz hasonló a 20.hét környékén,úgyhogy ne ijedj meg.Pihizgess,ne emelj.Dokid mit mondott?Házasélet szabad?
A gyógyszert nem értem.Ilyenkor ált.magnéziumot írnak.
köszi a válaszokat:)
lehet hogy a gyógyszer a babának a tüdő fejlődését segiti elő???
A doki a házasélettől eltiltott, de kontroll 4 hét múlva lesz csak
Esetleg kérdezz meg még egy dokit.
A patikában sem tudják, miért írhatta azt a gyógyszert?
Én is csak azt tudom gondolni, hogy a baba tüdeje miatt talán, de arra szteroidot szoktak írni, nem tudom, van-e benne.
Ajánlom figyelmedbe a linket, a gyógyszerrúl is írnak itt:
Nekem első babámnál felírta a gyógyszert.
Hogy csak én jártam így, nemtudom:
Hánytam a gyógyszertől, mint még sohasem, valamint a baba szíve tachikard lett, beindult a szülés. A kórházban egyértelműen a gyógyszert okolták.
Végülis nem született meg akkor a babám, de a gyógyszert azóta is messzire elkerülöm.
Nekem akko 2000 volt a méhszájam és állandóan keményedtem pihenés ellenére is.
köszönöm a válaszod
nekem is van hányingerem tőle de én már nem szedem éhgyomorra hanem evés után és egy picivel igy jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!