Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, ha 8 hetesen nincs...

Normális, ha 8 hetesen nincs még hányingerem?

Figyelt kérdés

egyèb tuneteim sincsenek, csak estènkèntfàjni szokott a derekam, ès hasam baloldalàn, a petefèszek korul.

elèg surun megyek pisilni.normàlis tunet amikor fàj a petefèszkem?nyomos szuros èrzès.de kiborhato.

2008. jan. 14. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

az alhasi fájdalom teljesen normális.Nem e´rtem miért kell azért aggódni,mert nincsen terhességi tünet.nem mindenkinél jelentkeznek.Pl.nekem abszolult semi bajom nem volt.A fájdalom azért van,mert tágul a méh,és nyúlnak a tartó szalagok.Mint azt már sokszor leírtuk.

39hetes kismama.

2008. jan. 14. 07:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális.Nem mindenkinek vannak tünetei. Panaszmentes terhességről is hallani. Csatlakozom az előttem szólóhoz, csak a méhed tágul.
2008. jan. 14. 07:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előtem szólókkal!!!!
2008. jan. 14. 07:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért még ne örülj, mert csak az elején vagy és a mostani állapotod változhat. Nekem sem volt semmi bajom szinte az első trimeszter végéig, aztán jöttek a hányingerek, hányások és utána sem mondhatom, hogy hű de jó lett minden. Hányinger még mindig van, pedig már a vége fele tartok, de még van azért hátra pár hónap. Már nem tudok aludni sem, zsibbadok, stb. Amilyen "rózsásnak" ígérkezett, pont annyira kellemetlenné válik/vált a végére.
2008. jan. 14. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!