Van itt vki akinek összevarrták terhesség alatt a méhszáját? Vagy bármi módon bezárták.
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 17:35
1/4 anonim válasza:
Szia! A tesómnak anno összevarrták, és kihúzta vele a 37-ik hétig. Nem lett semmi probléma belőle, csak sokat kellett neki pihenni. Utána szült még 2 gyereket, akkor már nem volt szükség varrásra sem.
2/4 anonim válasza:
Szia!Egy ismerősömnek félidősen kellett méhszájzáró műtétet csinálni és időben,egészségesen megszületett a kislánya,szóval ne aggódj,minden rendben lesz!
3/4 anonim válasza:
Anyukámnak kellett mikor velem volt terhes! És most itt vagyok, élek, virulok és most én is babát várok! :) (Remélem nálam nem lesz ilyen gond.....)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de ma mindent rendben talát a doki,így megusztam:D
2009. jan. 14. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!