Missed ab utáni hormonvizsgálat?
sziasztok!!!
Szeretnék csináltatni hormonvizsgálatot!
Arra gondolok, amit a ciklus 3 és tizen nem tudom hanyadik napján csinálnak!!!ahol a hormonokat nézik!!!
én a 11 napos luteálisaim miatt aggódom
sztem a 11 napos luteális kevés a babának a beágyazódáshoz.sztem
Meg akarok csináltatni egy ilyen hormonos vérvételt!!!
doki azt mondta hogy még 2 vetélés is normálisnak(????)mondható[:O][:O]és a 3. után kezdenek el kivizsgálni!!!
hát köszi szépen!
na szóval én szerintem kevés a progeszteron hormonom, 11 napos luteális, terhesség alatti barnázás,(missed ab alett a vége) alacsony hő a luteálisban...stb sztem nagyon sok dolog arra utal, hogy itt lehet a baj!!!
Engem az sem érdekel ha nem így van , de KI AKAROM ZÁRNI ENNEK A ALEHETŐSÉGÉT IS!!!
Na ezekután a kérdésem a következő!!!!!
KI???HOL???MENNYIÉRT??csinál ilyen hormon vizsgálatot???
nődoki?most mondtam neki, azt mondta lehet csinálni, de felesleges..köszi[:@]
Milyen indokkal csinálnák meg?egy missed ab?11 napos luteálisok elég indok?
szóval sztkban van csak rendelése!!!Ő neki ha szépen kérem csinál ilyet???vagy hova menjek ahol ezt meg tudom csináltatni???sárgatest, meg progi hiány vagy mi,....
Nagyon megköszönném ha ezt leírnátok nekem, kinek volt ilyen, hogy csinálták, hol csinálták?mennyiért???
ÉS ÉN HOVA FORDULJAK??????
H aa progihiányt pótolják akkor már terhesség előtt kell?vagy amint 2 csíklesz akkor????
Minden ezzel kapcsolatos tapasztalat érdekel!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!(bocsi hogy hosszú lett)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!