Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy valaki úgy...

Létezik, hogy valaki úgy vetél el, hogy csak a soron következő vizsgálaton veszik észre, hogy már nincs baba?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy valaki nem vérzik? Pár hete volt egy vetélésem és múlt héten megint pozitívat teszteltem. A melleim ez alatt a néhány nap alatt is akkorára nőttek, hogy többen megkérdezték megműttettetem-e őket? Múltkor, mikor még csak barnázni kezdtem 1 nap alatt elmúlt a mellfájásom és aznap már ez a szüntelen pisilési inger se volt - egyből tudtam, hogy baj van. Tegnap este is azt vettem észre (és sajnos a párom is) hogy szemmel láthatóan kisebbek lettek a melleim. És éjjel pisilni se kellett már. Nagyon letörtem, mert már akkor folyamatosan nyomódott a hólyagom, mikor még nem is tudta kimutatni a teszt, hogy babát várok. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy van-e köztetek olyan, aki úgy vetélt el, hogy nem vérzett. Mert én még csak nem is barnázok.
2009. jan. 13. 15:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat: megműttettem.
2009. jan. 13. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

sajnos nagyon pici az esélye, annak, hogy vérzés nélkül megúszd... Vérzés=méhnyálka leválása, ha a terhesség megszakad, leválik, és újra kezdi a termelődést, menstruálsz....

Még nincs olyan késő, menj el egy dokihoz, akár sztk, és nézesd meg uhval minden rendben van e...

Ez a melles rész érdekel, nekem 16hetesen is naponta kétszer változik a mérete, és közben manó rugdos... A pisilés elmaradása sem biztos baj jele...

Mondom, menj el egy gyors uhra...

2009. jan. 13. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem is így volt. Első alkalommal látszott a 3-4 hetes terhesség uh-on, 10 nap múlva semmi az ég vilgáon. Szinte eyik napról a másikra megszűnt minden tünetem és az egyébként 32 napos ciklusom helyett a 46. napra elkezdtem menstruálni. Semmlyen műtétre, beavatkozásra nem volt szükség. A természet szelektál.
2009. jan. 13. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A vetélésnek több fajtája van, így nem kell okvetlenül vérzésnek vagy más külső tünetnek lennie. Van, hogy csak az uh-n állapítják meg, hogy felszívódott a baba.

Én is azt javaslom, hogy még most menj dokihoz!

Szorítok!

2009. jan. 13. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Még ebben a korai időszakban szerntem nem létezik,tehát mindenképpen görccsel és menziszerű még erősebb vérzéssel távozik.Nekem volt egy vetélésem ,ill.7 hetesen halt el a baba,de csak a 10.héten vették észre,mert akkor mentem vizsgálatra.Sajnos nem vettem észre,csak amikor olyan rózsaszínes valami jött belőlem,már gyanús volt a dolog,de egyébként görcsölni nem görcsöltem,műtéti úton kellett megszüntetni.Szóval mindenképp menj el orvoshoz és ha kiderül,hogy terhes vagy fog írni terhességmegtartó vitamint.
2009. jan. 13. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem semmi jel nélkül halt el a babám a 9. héten. 12. heti UH-n vette észre a nődoki, hogy baj van, akkor már a méhem is kezdett összeesni. Nem véreztem, nem görcsöltem. Viszont megszűntek a terhességi tüneteim, sőt, ismét kívánni kezdtem a kávét. Azt hittem, ilyen könnyen meg fogom úszni a terhességet, aztán missed ab lett a vége. 2-3 hétig volt bennem holtan a magzat. Kérdeztem a dokit, hogy magától is kijött volna-e, azt mondta, előbb utóbb egy jó erős görccsel igen. Nem vártuk meg, két nappal később kapartak. De nálad, ha ennyire fiatal a terhesség, nem tudom, mi lehet. Mennyi idős terhes vagy?
2009. jan. 13. 18:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Dec 12-én menstruáltam utoljára, szóval nagyon kicsi. De múltkor is csak pár nappal volt nagyobb, mikor el is ment...:-(

Köszönöm a válaszaitokat!

2009. jan. 13. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!