Létezik, hogy valaki úgy vetél el, hogy csak a soron következő vizsgálaton veszik észre, hogy már nincs baba?
Szia,
sajnos nagyon pici az esélye, annak, hogy vérzés nélkül megúszd... Vérzés=méhnyálka leválása, ha a terhesség megszakad, leválik, és újra kezdi a termelődést, menstruálsz....
Még nincs olyan késő, menj el egy dokihoz, akár sztk, és nézesd meg uhval minden rendben van e...
Ez a melles rész érdekel, nekem 16hetesen is naponta kétszer változik a mérete, és közben manó rugdos... A pisilés elmaradása sem biztos baj jele...
Mondom, menj el egy gyors uhra...
A vetélésnek több fajtája van, így nem kell okvetlenül vérzésnek vagy más külső tünetnek lennie. Van, hogy csak az uh-n állapítják meg, hogy felszívódott a baba.
Én is azt javaslom, hogy még most menj dokihoz!
Szorítok!
Dec 12-én menstruáltam utoljára, szóval nagyon kicsi. De múltkor is csak pár nappal volt nagyobb, mikor el is ment...:-(
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!