Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire kell kímélni magam,...

Mennyire kell kímélni magam, ha kiderül, h terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek panaszaid (vérzés, barnázás, görcs il. hányinger gyengeség stb.) akkor ugyanugy lhetsz. ha sportolsz akkor lazábban csináld nehezet ne emelj. ennyi. A többi értelemszerűen jön (dohányosok közé nem mész, stb.)
2010. nov. 20. 20:39
 2/8 A kérdező kommentje:
hányingerem van közepesen ,de nem hánytam és fáradt vagyok
2010. nov. 20. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Én pl Vagyonőr vagyok mert már másban nem tudtam elhelyezkedni és 12órát dolgozok-állok egy nap és azt mondták inkább hagyjam abba:)
2010. nov. 20. 20:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Abbahagytad? Hány hetesen?
2010. nov. 20. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:

off: Vagyonőr?????!!!!

Ez jó:))))) Elképzelem, hogy nagy hassal kell futnod a tolvaj ellen. Hááát?????

Kérdező: orvosodat kérdezd, hogy ő hogyan látja, az enyém még a szerelmeskedéstől is eltíltott a méhszájam miatt.

2010. nov. 20. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Természetesen még nem nagy a hasam,és nem olyan munkahelyen vagyok ahol tolvajokat kéne üldözni!A terhesség elején vagyok és a sok megterhelő álldogálás miatt mondták és igen abba hagytam.Lehet nyugodtan offolni bár enm értem ez mire volt jó!
2010. nov. 20. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor lettem terhes, amikor leesett a 40 centis hó - én meg csak lapátoltam és lapátoltam, aztán a párommal birkóztunk egyet a hóban, utána meg is kergetett. :) Másnap melóhelyen több láda könyvet pakoltam...stb., és valahogy így teltek a napjaim.

Szóval én fizikailag nem kíméltem magam, bár ha tudom, hogy jön a baba, nem biztos, hogy nekiállok lapátolni. :)

Ne dohányozz, ne részegedj le, próbálj meg sok vitamint bevinni, ne emelgess nehéz dolgokat, ne ülj és ne állj egy helyben sokáig, nevess sokat!

Ha problémamentes a terhességed, akkor szinte mindent úgy tudsz majd csinálni, mint azelőtt. S ha pihenésre van szükséged, akkor ne szégyellj pihenni (baba mellett úgy sem lesz olyan sok időd rá).

S élvezz ki minden percet, ez a 9 hónap nagyon szép időszak!

2010. nov. 20. 21:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. nov. 21. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!