Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes kismamik, hol mozog...

27 hetes kismamik, hol mozog a ti babátok a legtöbbet, és mennyit kb?

Figyelt kérdés
Úgy értem a hasatok melyik részén?
2010. nov. 20. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem ennyi idősen szétrúgta a hasam alját bal oldalon. Aztán a 33. héten "fejre állt" és szétverte a bordáimat. :)
2010. nov. 20. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok: és nagyon sokat rúgott. Nagyjából délelőtt 10-től este 10-ig, szinte folyamatosan mocorgott. Már megszületett és most is nagyon aktív baba.
2010. nov. 20. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem is befordult és a hólyagomat használja box zsáknak.
2010. nov. 20. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok és egésznap szó szerint
2010. nov. 20. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:

én már kezdtem aggódni, mert nekem is rengeteget mozog a kicsike. már fenn van mikor kelek reggel 8 kor és este 10-11 mikor fexek és akkor még fenn van nagyon ritkán napi 1x eltünnk egy olyan 10-15 percre. ennyit aludna csak?

félre ne értsétek örülök én neki nem is bánom csak aggodok h ez helyes e igy?!

2010. nov. 20. 22:18
 6/7 Bogyo110 ***** válasza:
nekem nappal kevessebet mocorog este viszont beindul akár hajnalig is püföl föleg ha nem úgy fekszek ahogy neki tetszik!
2010. nov. 20. 23:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én kislányom nem ugrál egész nap, többnyire reggel beköszön, étkezések után forgolódik, ütöget kicsit. Aztán este szokott igazán aktívan mozogni, akkor rugdos, püföl.

Napközben, amikor nem rugdos, akkor azzal szórakozik, hogy bevackolja magát a hólyagomra, és nyomja. De nagyon. :)

Amúgy hogy melyik részén érzem, az változó. Általában lent. De este, ha lefekszem, akkor lehet látni, hogy ide-oda kirándulgat a pocimban. :)

2010. nov. 21. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!