Nikolett85 kérdése:
A 12hetes ultrahangra milyenre erdemes menni: 2D,3D vagy 4D?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 13:10
1/7 A kérdező kommentje:
Bocs, nem ide akartam kiirni, de orulnek, ha valaszolnatok!
2010. nov. 19. 13:12
2/7 anonim válasza:
Hát én úgy tudom, nincs külön olyan, hogy 3D, mert a negyedik D az idő, tehát alapból 4D-set szoktak csinálni. De szerintem még olyan picike a baba, lehet, célszerűbb lenne egy sima 2D-s ultrahang. Meg szerintem egyébként is azt szoktak...
3/7 anonim válasza:
4d-re semmiképpen... majd ha szépen kerekedik a baba. Ilyenkor még nem olyan a látvány hogy érdemes lenne.
4/7 anonim válasza:
Ha megtehetitek, akkor érdemes elmenni 4D-re most is, nekünk a 12. hetin mondták meg a nemét először, nem mindenkinek látszik, de ügyes volt a szonográfus. Szerintem nagyon nagy élmény 12 hetesen is.
Mi volt eddig 12., 18. és 26. héten és szeretnénk még egyszer elmenni valamikor. Teljesen más, mint az orvosi 2D vizsgálat, nagy élmény.
De, ha csak egyszer szántok rá pénzt a terhesség alatt, akkor mindenképpen valamikor a 28. hét környékén érdemes elmenni.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Nem érdemes még 4dre mennetek, majd a 16 hét után!
Simára menj, most az a fontos, hogy minden érték rendben legyen, a 4d-n úgysem látnátok semmit, a méréseket meg sima Uh-on is meg tudják csinálni.
Jó egészséget!
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
2010. nov. 20. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!