Missed ab kontrollján adjak pénzt a dokinak?
Magándoki, de a kórházba hívott, mert UH-t is kell csinálni
Műtétkor már kapott pénzt de mikor meglett a szövettan, akkor is megvizsgált (mert mola terhességet találtak) soron kívül behívott, rendelés előtt és tök sokat beszélgettünk (csak akkor nem készültem, hogy lesz vizsgálat is, mert ált. nem találnak semmit a szövettanon, és azt hittem, csak kapok egy papírt és kész). Holnap megyek újra kontrollra, mert azóta volt egy mensim. Adjak pénzt? És nem lesz gáz ott az asszisztens előtt?
Szia!
Én akkor adtam neki 5.000 Ft-ot, amikor a műtét után másnap hazaengedett. Őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy a kontrollon is adjak.
Ha te mégis úgy gondolod hogy adsz, tényleg ne legyen nagy összeg. Az asszisztensek pedig már biztosan hozzászoktak,már lehet h észre sem veszik annyira természetes ez a dolog (sajnos).
Az igazat megvallva azonban én is mindig kicsit kellemetlenül érzem magam ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!