VAn valakinek információja a redukcióról? VAgy esetleg tapasztalata is van? Ma derült ki, hogy hármas ikrekkel vagyok terhes, és az orvosom a redukciót ajánlotta (injekcióval az egyik baba szívének megállítása).
Utolsó előtti válaszolónak: én írtam azt hogy kinyílt a méhszáj.
Az hogy egy HÁRMAS terhességnél kinyílik a méhszáj kb. 10 szer valószínűbb mint hogy egyes terhességnél, szóval ezt nem értem, miért szűrted le belőle, hogy téged el kellett volna vetetni. Nem azt írtam, hogy MINDEN TERHESSÉGET EL KELL VETETNI, HISZEN KINYILHAT A MÉHSZÁJ..jééézusom :(
A másik, hogy akkor még nem írta le hogy TERMÉSZETES ÚTON fogant meg. Csak azt írta az orvosok redukciót javasolnak.Mivel ezt lombik program után "szokták" ajánlani, úgy értem, ott fordul elő, hoyg ez szóba kerül, ezért azt gondoltam, nála is erről van szó.
Egy kérdésnek két oldala van. Nem csak az a jó válasz egy kérdező kérdésére, hogy fehér, mindenki azt írja ezért csak ez lehet a jó válasz, hanem esetleg egy másik oldala is van.
Mint ahogy a kérdező is leírta, hogy mind a két "irányból" érkező válaszokat köszöni.
Természetesen így, ebben a szituban nem kell elvetetni, miért is kellene..
Sziasztok!
Nem tudom, olvassa-e még majd valaki, azért válaszolok. Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. Végül úgy döntöttünk, hogy megtartjuk mind a hármukat, s Pesten járok orvoshoz, majd a 20. hét körül kell befeküdnöm a kórházba, s ott is maradok, amíg meg nem születnek. Jól érzem magam, minden rendben van.
Gratulálok és nagyon örülök. Nagyon szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen. Van esetleg valahol naplód, blogod, ahol követni lehet az eseményeket és esetleg a kórházba vonulásod után lenne valaki aki továbbvezetné néha?
Nagyon örülnék Neki.
Ha nincs ilyen, akkor később majd ha esetleg kiderül a nemük, megírod ide?
Köszi és sok boldogságot!
Szia! Olvastam a 4-es ikres kismamánál, hogy megtartod mind a három babát. Nagyon remélem, hogy rendben lesz minden és egészséges gyönyörű 3 csöppségnek adsz majd életet. Én is szívesen olvasnék róla, hogy hogy mint fejlődnek a picik. Szóval ha megtennéd, írhatnál ide néha, hogy hogy vagytok. Nagyon jó egészséget és boldog babavárást kívánok nektek!
21 hetes kismami
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a biztatásokat!
Blogom vagy ilyesmi nincs, és nem is tervezet, mert inkább pihennem kellene (most se itt ülni, bár félig fekvő helyzetben vagyok), de terveztem, hogy majd vezetek naplót a kórházban (úgyis rengeteg időm lesz), de azt is sima füzetbe, mert a kórházba nem merek bevinni semmit se. De addig szívesen írok ide, ha van bármi fejlemény, és ha megszülettek, utána is (persze, majd kiderül mennyi idő lesz rá, de feltétlenül szakítok majd!)
Mégegyszer köszönöm szépen! Nagyon jól esik a biztatás!
én meg a 4-es ikres kismamára lennék kíváncsi, szegénykém, nem egyszerű!
Örülök, hogy szakítasz majd ránk időt! Kíváncsi vagyok a további fejleményekre!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!