Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes terhesen megszulni...

35 hetes terhesen megszulni nagyon korai lenne? Kicsit izgulok, mert naponta tobbszor begorcsolok, de olyannyira hogy konnybe labbad a szemem. Ezek lennenek a joslo fajasok?

Figyelt kérdés

Amugy egesz nap olyan tompa nyomast erzek a hasamban...a hasam ugyan meg nincs leereszkedve teljesen csak elindulo felben van. Ja a babam neha nagyon aktiv, ugy rugkapal hogy azt hiszem leszakad a hasam...aztan nagyon gyorsan abbahagyja es orakig meg sem mozdul. Elso babas vagyok, es nincs mas akitol kerdezhetnek, kerlek segitsetek.

Koszonom

2009. jan. 12. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Szedsz valamit a görcseidre? Magne B6ot? Pihensz eleget?

Lehet ezek hiánya miatt görcsölsz. Most még nem lenne jó, ha megszűlnél.

2009. jan. 12. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Azt nem tudom, hogy ez a jósló-e (nekem nem volt), de az biztos, hogy amikor én szültem, akkor két olyan 35 hetes kismama volt, akik gyógyszeres kezelést kaptak, hogy visszafordítsák az elindulóban lévő szülést.
2009. jan. 12. 16:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Szedtem magne b6-ot. pihenek, majd egesz nap, de amikor pl elmegyek wc-re es utana allok fel...hat nem is tudom leirni az erzest.
2009. jan. 12. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem hívd fel a dokid, sőt ha lehet menj be hozzá vagy a kórházba ahol szűlni fogysz. Egy kalappal!!!
2009. jan. 12. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
35. hétre szültem, igaz ikreket. Azt mondták az orvosok, hogy a 35. hét ha megvan az már nagyon jó. Megszültem őket természetes úton, igaz kis súllyal születtek, meg egy pár napig inkubátorba voltak, de semmi más problémájuk nem volt. Ma már nagy és egészséges babák. Azt viszont nem tudom, hogy egyes babáknál mi a helyzet, de ha a kettő idő előtt született nincs probléma, szerintem eggyel sem lenne már olyan túl nagy gond. De azért még egy kicsit próbáld bennt tartani a babócát!:-)
2009. jan. 12. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

SOS doki! Én vártam 1,5 napot miután elkezdett görcsölni a hasam (eleinte azt hittem, csak rosszat ettem), de utána már sajnos késő volt, nem tudták visszafordítani a szülést. 31 hétre szültem a fiamat, és talán csak az orvosoknak és a Jó Istennek köszönhetem, hogy teljesen egészségesen született meg a ma már 8 Éves fiam! Ha időben jelzel, van esély, hogy ne jöjjön hamarabb a kelleténél!

További jó babavárást!

2009. jan. 17. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!