35 hetes terhesen megszulni nagyon korai lenne? Kicsit izgulok, mert naponta tobbszor begorcsolok, de olyannyira hogy konnybe labbad a szemem. Ezek lennenek a joslo fajasok?
Amugy egesz nap olyan tompa nyomast erzek a hasamban...a hasam ugyan meg nincs leereszkedve teljesen csak elindulo felben van. Ja a babam neha nagyon aktiv, ugy rugkapal hogy azt hiszem leszakad a hasam...aztan nagyon gyorsan abbahagyja es orakig meg sem mozdul. Elso babas vagyok, es nincs mas akitol kerdezhetnek, kerlek segitsetek.
Koszonom
Szedsz valamit a görcseidre? Magne B6ot? Pihensz eleget?
Lehet ezek hiánya miatt görcsölsz. Most még nem lenne jó, ha megszűlnél.
Szia!
SOS doki! Én vártam 1,5 napot miután elkezdett görcsölni a hasam (eleinte azt hittem, csak rosszat ettem), de utána már sajnos késő volt, nem tudták visszafordítani a szülést. 31 hétre szültem a fiamat, és talán csak az orvosoknak és a Jó Istennek köszönhetem, hogy teljesen egészségesen született meg a ma már 8 Éves fiam! Ha időben jelzel, van esély, hogy ne jöjjön hamarabb a kelleténél!
További jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!