Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem is tippelnétek? Anyu...

Nekem is tippelnétek? Anyu szerint nagyon lent van a hasam?!

Figyelt kérdés

Szerintetek hány hetes kismama vagyok? Bocs, a pucér képért, de így látszik rendesen az alakja, magassága.

Megijesztett anyu, hogy nagyon lent van, nem itt kellene lennie.

[link]

2010. nov. 18. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
25-26 hetes de szerintem teljesen jó helyen van a pocakod nincs semmi baj.
2010. nov. 18. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:

30 hetes, szerintem sincs lent.

Nem is vagy pucér :)

2010. nov. 18. 12:26
 3/9 anonim ***** válasza:

27 +2 ??? :)

Szerintem nincs lent.

2010. nov. 18. 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:
20 hetes lehetsz,és inkább fennt van a pocakod.Én 24 hetes vagyok,nekem kb.3* ekkora a hasam,és annyira lennt van,mint az első terhességemnél 34 hetesen.Mindenki kérdezi,hogy mikor jön,azt hiszik minden órás vagyok.Cuki a pocid,ne aggódj!!!
2010. nov. 18. 12:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 24 hetes lehetsz. Én 26 hetes vagyok, formára, alakra tök ugyanilyen a pocim, csak egy kicsit nagyobb. Szóval szerintem pont jó helyen van. :)
2010. nov. 18. 12:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi lányok, megnyugtattatok:)

23 hetes kismama, kislány, 2. baba.

2010. nov. 18. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is 25 re tippeltem.

Én is 23 hetes vagyok, de feleekkora kb a pocakom, de első baba.

2010. nov. 18. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon nagy hülyeség amikor azt mondják hogy nagyon lent van a hasad. Megérteném ha már 38 hetes lennél.

Ilyen idősen pont jó helyen van, a 36. hétig egyre magasabban lesz, mivel utána kezd leszállni. A méhed pont a legjobb magasságban van.

Az orvos észlelné ha valami baj lenne. Az orvos engem mindig megvizsgált, hogy megfelelően fejlődik-e.

2010. nov. 18. 17:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon aranyos pocid van, és szerintem nincs lent én ha nem tudtam volna a választ 22 hétre tippeltem volna.

Szép és boldog babavárást kívánok!

9 hetes babuci anyukája

2010. nov. 18. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!