Normális az a terheléses cukorvizsgálatnál hogy másnap kell visszamennem és első nap csak éhgyomorra vesznek vért? Fehérvári úti rendelő-ben járt már igy valaki, tudja mi a menete?
Szia
Mindenhol másképp mennek a dolgok van ahol zsömit kell enni van ahol cukros lötyit itatnak van ahol előtte és utána vesznek vért van ahol csak utána vesznek
Szia!
Gondolom, arra alapozzák,hogy ha valakinek magas az éhgyomri cukra, akkor annak minek a terheléses, úgyis diétáznia kell. Ezzel megspórolják a terheléses cukorvizsgálat árát.
Akinek 7 fölött van a cukra: nem feltétlenül jár tünettel a magasabb cukor.
Szerintem meg nagyon jól csinálják!Képzeld el mi van,ha az éhgyomri pl:10 és erre terhelnek!(amit még nem tudnak)
Sajnos nálunk is bevett szokás éhgyomri utána lötyi és 2 óra múlva leveszik a vért.
Nagyon rosszul csinálják!!!
Nekem volt terhességi diabetesen, nem is akármilyen, épphogy megúsztam az inzulin és az éhgyomri cukrom mindig normális volt! Csak a terhelésesnél derült ki!b
Utolsó vagyok, bocsánat, elolvastam, tehát 7 alatt csinálják meg a terhelésest, ügye?
Akkor az előttem szóló írta jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!