Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elöl fekvő méhlepény esetén...

Elöl fekvő méhlepény esetén mennyi időt kell a terhesség alatt kórházban tölteni? Folyamatos kórházi megfigyelés alatt tartanak a szülésig? 21 hetes km.

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, a lepény helyzete egyelőre nem változott. Mire számíthatok? Befektetnek már most, vagy elég itthon feküdni, és csak vérzés esetén tartanak bent hónapokra-hetekre?? Táppénzen vagyok emiatt a 14. hét óta, de azóta semmi panaszom. Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 17. 13:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves biztatást mindenkinek! Kérem, akinek van/volt hasonló tapasztalata (placenta praevia), írjon! Köszönöm!
2010. nov. 19. 11:29
 12/18 Kriszti83 ***** válasza:

Kitartás, sok pihenés és ne aggódj! Boldog baba várást és könnyű szülést kívánok Neked!

30 hetes kismama

2010. nov. 19. 11:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem éppen nem fedte a méhszájat a lepény, így szerencsés voltam. De amúgy azt mondta az orvosom, hogy ha fedné is, az még változhat. 21 hetes vagy, szóval az még feljebb húzódhat, és akkor van esélyed a természetes szülésre.
2010. nov. 19. 13:12
 14/18 A kérdező kommentje:

Feljebb húzódott, rá egy hétre mégis levált a méhlepény, és életmentő császárral megszületett a kisfiam a 28. héten...

Pedig feküdtem 4 hónapig...Hát ilyen is van sajnos. Mindenesetre a kisfiam most 16 hetes, és lassan már csak a súlyán látszik, hogy koraszülött volt.

Mindenkinek jó egészséget, és időre született babát kívánok!

2011. máj. 6. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:

nem gondoltam volna... de minden jó ha jó a vége :)

gratulálok nektek. mikorra lettél volna eredetileg kiírva?

milyen pici lehetett akkor... most már jól van?

2011. máj. 6. 16:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Március 29 helyett Január 10-én született, 1350 g és 40 cm-rel. Most már jól van, bár sokat kell kontrollokra járnunk, és volt egy Rop műtétje is, most 5 és fél hónapos, 6080 g, 61 cm. Mosolygós, gagyogó, gyönyörű kisfiú!:) Minden jót!
2011. jún. 29. 16:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azóta? :-)
2012. márc. 17. 14:19
 18/18 A kérdező kommentje:

Nahát!:) Köszönöm kérdésed, nagyon jól!:) Megleptél: vannak, akik így figyelemmel kísérik a megválaszoltjaikat? (azt hittem, csak én nézegetem vissza):)

A Pirinyóból nagyfiú lett, 14 hónapos, 9130 gramm és 75 centi. Tökéletesen egészséges: a lyukas szív összeforrt, a veséje már rendben van, nem rövidlátó és nem is kancsal egyelőre, a vérszegénysége is megszűnt. Hihetetlen, de minden betegségből és bajból meggyógyult, nem maradt vissza nála semmiféle károsodás. Ritka az ilyen. Bízom benne, hogy most már minden rendben lesz. 10-12 tudatos szava van, és a járáson kívül minden mozgásformát elsajátított már. Az első önálló lépéseket nem sieti el, úgy tűnik, bár korrigáltan 11 hónapos, szóval ráér még.

Minden jót Neked, és köszönöm az érdeklődést!

2012. márc. 17. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!