Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teganp észrevettem hogy van...

Teganp észrevettem hogy van egy kis előtejem. Nem volt vele semmi baj csak este kicsit fájt a mellem. Ez baj? Kell vmi különös ápolás vagy ilyesmi a mellnek ilyenkor?

Figyelt kérdés

És néhány napja lejebb van a hasam mint eddíg volt szemmel láthatóan...ez és a tejmegindulás jelent vmit előre?

33hetes vagyok a védőnő szerint az orvos szerint 1-2héttel idősebb...

2009. jan. 12. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:

35+2 hetes vagyok és nekem is 33.hetesen volt előtejem azóta folyamatos esténként és mindig ruha váltás.Én csak kenegetem a melleimet az jó neki azt mondták,de amúgy nem kell másrá én úgy tudom.Nekem tegnap szállt le a hasam,de 33 hetesen szerintem még túl korai és nekem most száll le de azt mondták hogy még várhattam volna.

Vigyázz magatokra!

Boldog Baba várást!

35+2 hetes pocis

2009. jan. 12. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Szeretnél privibe írogatni?

első válaszoló

2009. jan. 12. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is fájt utána a mellem és fáj is.Nyugi nem baj!

Boldog Baba várást!

első válaszoló

2009. jan. 12. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Az előtej akár hetekkel előre is jöhet, ez nem baj, egyenlőre ne csinálj vele semmit, csak ha véletlenül begyulladna (Nagyon fáj) A pocaklakó viszont ezek szerint lehúzódott a "start vonalra" ! Ugye össze vagy csomagolva? :) Minden jót!
2009. jan. 12. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 15. héttől van előtejem, most 38 hetes vagyok, rendesen elönt.

A lényeg, hogy a mellbimbót ne mosd tusfürdővel, ne dörzsöld, stb.

Napközben használj melltartóbetétet, de ha tudod, akkor szellőztesd a mellet otthon.

Teljesen normális, hogy van előtejed, a hormonok okozzák.

2009. jan. 12. 11:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nektek is boldog babavárást!:)

2009. jan. 12. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!