Nem ciki a dokitól megkérdezni, hogy mennyiért vállalja a szülést?
Figyelt kérdés
Magánrendelésén tenném, de mindig ott van az aszisztense. Előtte szabad? Ti hogyan kérdeznétek rá? Gyámoltalan vagyok... :(2010. nov. 16. 16:49
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem ciki :) Az asszisztense úgyis tudja.... különben meg az nem ciki, ha kiköti, mennyit kér? :)
2/11 anonim válasza:
Szerintem sem ciki! Én kerek-perec rákérdeztem,hogy mennyiért vállalja és simán rávágta,hogy 60e!
3/11 anonim válasza:
Esetleg kérdezd úgy, hogy "a páciensei mennyivel szokták honorálni a szakértelmét, ha szabad kérdeznem?" Ez elég tapintatos szerintem. :)
4/11 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutott ilyet megkérdezni. Ő a dokim, hozzájárok mindig a magánrendelésére, egyértelmű, hogy nála szülök majd. Azért "hálapénz", mert annyit adsz, amennyit tudsz/akarsz, nem?
Szerintem olyan dokit rögtön leváltanék, akinek fix tarifája van a szülésre. Ez bunkóság!
De ez az én véleményem.
5/11 anonim válasza:
Szia!
Nevezd akkor készenléti díjnak :) Mert végül is arról van szó, hogy bármikor rövid idő alatt ott van, ha kell, ezért szokás fizetni a fogadottaknak.
Amúgy neked semmiképp neki ciki - maximum neki.
24 h km
6/11 anonim válasza:
Szia! Ha magánúton jársz orvoshoz, akkor a vizsgálatoknak is van egy díja,ugyanígy a szülésnek is. Ha felkéred, hogy vezesse le a szülésedet, egyértelműen adódik a következő kérdés, hogy mennyiért vállalja. Nem ciki, hanem természetes. Ha ügyeletes orvosnál szülsz és normál rendelésre jársz a terhességed alatt, ott nincs tarifa. De akkor sem ciki, csak azt fogja mondani a doki a vizsgálatok után, hogy nem tartozol semmivel. Üdv.
7/11 anonim válasza:
Én is hetekig görcsöltem rajta, hogyan kérdezzek rá, mennyi a tarifa. Kár volt: csak én voltam zavarban kettőnk közül. Gondolom naponta teszik fel a dokiknak ezt a kérdést, túl vannak már azon, hogy szégyenlősködjenek...
8/11 anonim válasza:
Szerintem sem ciki. Én telefonon kérdeztem rá. Amikor mentem hozzá először, akkor kiküldte az asszisztensét és megbeszéltük, hogy mennyit kér.
35+3hetes km
9/11 anonim válasza:
Ez annyira gáz hogy fizetni kell a szülésért,ha magándokihoz jársz eleve megfizeted a vizsgálatok árát nem keveset a szülést pedig a kórház fizeti hiszen ott dolgozik aza munkahelye...nem?
10/11 A kérdező kommentje:
Azt fizeted meg, hogy az orvosod a szabadnapján, akár éjjel, akár a vasárnapi ebéd mellől a családtól ugrik, hogy levezesse a szülésedet...
2010. nov. 20. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!