Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama aki...

Van itt olyan kismama aki homeopátiával sikeresen leszokott a cigiről? Vagy más természetes módszerrel? Minden megoldás érdekel!

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 14:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én gyakorlatilag "azonnal" észrevettem, h babás vagyok. De még rá-rágyújtottam 1 hétig... nem bírtam megállni. A doki azt mondta, hogy sok kismama még csak hetekkel később veszi észre, h terhes, szóval én még nagyon "ügyes" voltam. Elvileg 1 szál cigit ha nagyon rágörcsölsz, el lehet szívni, legalábbis az én dokim ezt mondta, mert állítólag a magzatnak ugyan úgy elvonási tüneteivannak, ami sokkal rosszabb... hát, én nagy nehezen megállom, vettünk elektromos cigi, 0mg os filterrel,szóval elvileg gőzt szívsz-fújsz... már azt is egyre ritkábban kívánom.... és én megértelek, ha vki erős dohányos, az hiába gondol bármire, attól még kívánja a cigit, és szenved...
2010. nov. 16. 16:01
 12/17 anonim ***** válasza:
A 2. válaszadó vagyok. Szerintem nem is a biorezonanciába van az egész titok, hanem ami utána van. 2 hétig, rengeteg folyadék, nulla cukor, édesség, szénsavmentes víz. Ezzel nagyon hamar kiürül a szervezeted a nikotintól és így nem lesz elvonási tüneted. Nem azt mondom, hogy nem is fogod kívánni, egy 3 napig rossz lesz, de utána szinte semmi. Próbáld ki, nagyon drukkolok és majd írd meg, hogy sikerült e.
2010. nov. 16. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem az orvos azt mondta, nem tesz jot az idegeskedes sem a babanak, amit a cigimegvonastol erzunk. Azt mondta, napi max.5 szalat elszivhatok, annyi meg belefer. Probald meg mondjuk napi 2-3-ra redukalni. Az menne?
2010. nov. 16. 18:30
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Na, ennek az orvosnak is gratulálok. Az ilyet elküldeném, hogy tanulja ki rendesen a szakmáját.
2010. nov. 16. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy tudom,hogy ez egy nagyon jó kifogás,hogy az idegességgel jobban árt az ember a gyerekének.Majd idegeskedhetsz egy életen át ha sérült babád születik.Vannak homeopátiás növények:borsmenta,citromfű,levendula,hársfa,macskagyökér...utánna kell nézni használható-e terhesség alatt,és a keverékét inni,de igazából elhatározás kérdése.Nekem sikerült.2,5 dobozzal szívtam/nap.Lesz min aggódni a terhesség miatt,nem kell oda még a cigi is.
2010. nov. 16. 22:50
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves 18:30-as!

Az az igazság, hogy mindenképpen szeretném teljesen letenni, mert engem is zavar a szaga, ugye a hajam is büdös lesz és arról nem is beszélve, hogy ha majd szoptatok, nem ezt szeretném átadni.

Mindenkinek köszi a válaszokat

2010. nov. 17. 09:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Amikor pozitív lett a tesztem akkor utána elszívtam az utolsó szál cigimet!
2010. nov. 18. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!