Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menses előtt 1-2nappal "nemvár...

Mónika87 kérdése:

Menses előtt 1-2nappal "nemvárt" tünetek. Valakinek volt úgy, hogy jöttek a tünetek, de mégis csak terhesség lett belőle?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A terheség és a mensi tünetei lehetnek csontra ugyanazok, nekem pl. 4. hónapban sikerült, de előtte lévő háromban is ugyanazokat éreztem. Fájdoolgált a hasam, stb.
2010. nov. 15. 09:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Most egy pár napja fát a fejem,derekam,este hányingerem volt néha.Meg a hasam alja is úgy 4-5napja "görcsöl".A melleim mindig megduzzadnak menses előtt 1héttel,meg felpuffadok.De most ma kezdett talán 1picit érzékeny lenni a mellem nyomás hatására.Szerinted?
2010. nov. 15. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen tüneteim voltak és most 18 hetes terhes vagyok!Én még abból vettem észre hogy baba van hogy mensi előtti nap nem volt vizes folyásom pedig az mindig van a másik pedig hogy nem volt beduzzadva a mellem és csak akkor fájt ha megnyomtam a mellbimbóm az viszont betagadt
2010. nov. 15. 09:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Nálam is ez van,a mell bimbóm nagyon érzékeny,párna napja volt erős vizes,nyálkás folyásom de azóta semmi.A derekam az olyan mintha szét akarna repedni,de annyira olyan érzésem van mintha megakarna jönni:S.Reménykedek hogy nem jön meg:)
2010. nov. 15. 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:

09:38-as vagyok!

Nekem is nagyon erős mensis érzésem volt!Hát én nagyon drukkolok neked hogy szép pozitiv teszted legyen!:)

2010. nov. 15. 10:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi,ti meg vigyázzatok magatokra gratulálok neked.Majd írok!Szia.
2010. nov. 15. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan erős menstruációs görcseim voltak, hogy biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, mivel nem is terveztük a babát így óriási meglepetés volt, hogy kb 5 hetesen csináltam egy pozitiv tesztet! A görcsök kb 6 hétig tartottak nálam. Egyébként annyiban volt nálam más, hogy ezek a görcsök sokkal erősebbek voltak, mint a szokásosak. Ja és az én mellem is feszült rögtön és azóta is fáj.

16 hetes km

2010. nov. 15. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem is volt mindenféle tünetem akkor is amikor terhes lettem és akkor is amikor csak nagyon akartam. Drukkolok nagyon hogy baba legyen!
2010. nov. 15. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!