Dagadok térdtől lefelé eléggé durván. Ez mitől lehet? Ugye nem lesz bajom? 34 hetes kismama vagyok, első babámat várom. A többi infó lent.
34 hetes kismama vagyok. Kb 3-4 hete nagyon bedagad a lábam térdtől lefelé. Szó szerint eltűnik a bokám. A kezeimen is bedagadnak az újjaim. A védőnőm/orvosom szerint ez a terhességel jár, és ilyenkor már normális. Én mégis aggodom, hogy valami bajunk lesz. Első babámat várom. Volt még így valaki?A vérnyomásom jó,120-130 között van.A vízeletben nincs fehérje.A közérzetem jó,nem görcsölök,nincs semmi panaszom.Kivéve ezt a dagadást.
Tud valaki segíteni mivel enyhíthetném a dagadást?Amikor leülök felpocolom amikor tehetem.
Ugye nem lesz baja a babámnak és nekem sem ettől?
Sziasztok!
Nem próbáltam ki a turót,mert közben 4 napot korházban voltam,hogy beállítsák a vérnyomásomat.Ma jöttem haza.2x1 Corinfart kaptam.
Én ajánlottam a túró kúrát. :)
Ha kipróbálod írd meg mi az eredmény?
Én tényleg csak ajánlani tudom, nekem nagyon sokat segített. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!