Veszprémben rendes, korrekt orvost tudtok ajánlani?
Szia!
Én is veszprémi vagyok. Évek óta Dr Turcsányi Csabához járok. Csak pozitívakat tudok róla mondani. Mindig mindenben számíthattam rá, segítőkész volt... és még hosszan sorolhatnám. Harmadik terhességemet kíséri végig. Mikor gond volt ( a 9. héten véreztem egy picit ) akkor is csak nyugtatott, mivel az ultrahangon minden rendben volt. Nagyon jó érzés volt amikor azt mondta, higgyem el, hogy ennek a babának semmi de semmi baja nem lesz. És én elhittem, tudtam pozitívan gondolkodni, mert maximálisan megbíztam a szakmai tudásában. Most 16 hetes kismama vagyok és minden rendben van.
Hozzáteszem korábban volt 2 vetélésem is, amikor szintén hozzá jártam és a műtéteket is ő végezte el. Akkor pedig emberségességből vizsgázott jelesre. Úgyhogy én szívből ajánlom Őt Neked!
köszönöm szépen!Első baba lesz!
még nem voltam dokinál csak 2db + tesztem van.
még egyszer kösy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!