38-40 hetes kismamik, akik a SOTE II-n fogtok szülni, van kedvetek ismerkedni? Hátha együtt szülünk majd?
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 11:52
11/16 anonim válasza:
off: tudjátok, hogy vinni kell pelenkát és mosószert? tegnap mondták a csecsemősök.
12/16 A kérdező kommentje:
Pelenkáról tudtam, mosószerről nem. Az minek?
Még mindig egyben, d már mindenki találgat, hogy ma, holnap. :)))))
2010. nov. 17. 08:48
13/16 anonim válasza:
a kórházi ottlétkor a baba kap ruhát azt nem kell vinni, viszont annak a mosásához kérik. amin nagyon kiakadtam, és nem hittem a fülemnek, hogy kifejezetten kérték, hogy ne egy flakonba töltsük át a mosószert és írjuk rá milyen mosószer van benne (mert elég 2-3 dl-t vinni) hanem az eredeti dobozában, flakonjában vigyük, mert csak így tudják felhasználni. ez amúgy szülésfelkészítőn hangzott el.
14/16 anonim válasza:
Pedig már azt hittem történt valami. :)) Irj ám, ha van valami. Jaj ez olyan izgi már a végén. Bár gondolom Te már szeretnél túl lenni rajta!
Hát erről a mosószerről én sem hallottam, pedig a dokim elmondta, hogy miket készitsek, de ha megyek legközelebb majd rákérdezek.
Én ma megyek 4d-re. Már nagyon kiváncsi vagyok, főleg arra, hogy mekkora a csöppség! a lányom 4200 g-mal született, valószinü a fiam sem lesz kisebb, de eddig a dokim nem mérte le, mert azt mondta, hogy a 32. hétig nem mérvadó. Most már a 31. hétben járunk, a lányom ilykor 1700 g volt!
15/16 anonim válasza:
Szia!
Egyben vagy még?
Én most vagyok a 39.hétben.:)
Nelli.
16/16 A kérdező kommentje:
Szia. Én is a 39. héten vagyok és még mindig egyben. Most péntekre vagyok kiírva, meglátjuk mi lesz. Hogy bírod???
2010. nov. 22. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!