Hüvelyi ultrahang 12. hét előtt okozhat-e vetélést?
Ha vetélést okozna,akkor nem csinálnák.Sokkal jobban mérhető vele a kicsi.Hasi UH-val sok pontatlanságot csinálnak.
Ne aggódj annyira!Az előző babád meg valószínűleg azért halt meg,mert valószínűleg beteg lett volna,és jobb is,h meghalt.
Nekem 6 hetesen hasi uh csinált a doki.
De itt sok lány írja, hogy nála hüvelyi volt.
Szerintem a doki tudja, hogy mit lehet meg mit nem.
Engem anyukám riogatott, hogy úristen nehogy hüvelyi legyen,mert elmegy a gyerek.
De szerintem tudják mit csinálnak.
Szia...en a 14 hetben vagyok s eddig ketszer csinaltak huvelyi uh-t..semmi bajom s a baboca is jol van.....a kovetkezo lessz hasi..de a kissebb terhessegeket jobban latjak huvelyivel. Szerintem nem okoz vetelest...ha valaki elvetel akkor nem emiatt az tuti.
REMELEM BABO VAN OTT...SZIOKA:-)
Szia! Én most voltam hüvelyi uh-on, 5 hetes vagyok. Engem is riogattak, hogy pl. ne vizsgáljon meg kézzel, de akkor egyetértek az előttem szólókkal, hogy akkor ne is legyen szex? Ebben a témában pár napja ment több kérdés egyébként (keresőben vissza tudod nézni).
Szerintem nem árthat és ha már most sem bízunk az orvosban, akkor 9 hónapon keresztül minden lépését kérkedve fogadjuk? Nem azt mondom, hogy vakon kell bízni, de azért az alapokat adjuk meg.
Szép babavárást!
Ez olyan butaság!!!már miért okozna vetélést a hüveji uh.???Nem csinálnák,ha ártana.nem értem,hogy miért kell ilyenekkel riogatni az ember la´nyát??
Mondd meg a barátnödnek,hogy nézzen egy kicsit az uh után,és utánna riogasson.
Nyugodtan menj az uh-ra.Semi bajotok nem fog esni.
39hetes kismama.
Én is csak azt tudom mondani, hogy nyugodj meg és ne hallgass másokra, akik ijesztgetnek. Neked most nyugi kell. :-) A hüvelyi uh biztos nem okoz vetélést, kizárt.
Nekem 6 hetesen volt ilyen vizsgálatom, és kaptam róla egy képet is. Akkor 6 mm-es volt a babám. :-)
19 hetes kismama
Ezt a hülyeséget ki találta ki??
Nem nem okoz vetélést!
A hüvelyi uh-on jobban látják a picit pontosabban tudnak mérni a kezdeti szakaszban amig nagyon pici!
Ha bármi problémát okozna nem használnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!