Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelyi ultrahang 12. hét...

Hüvelyi ultrahang 12. hét előtt okozhat-e vetélést?

Figyelt kérdés
De a +teszt után,kell az ultrahang.Egy barátnőm riogat.Sajna egy babát már 6 hetesen elvesztettem.Érthető,hogy féltem a másodikat,napokban derül ki,hogy bennt van-e a pocimban.
2008. jan. 11. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha vetélést okozna,akkor nem csinálnák.Sokkal jobban mérhető vele a kicsi.Hasi UH-val sok pontatlanságot csinálnak.

Ne aggódj annyira!Az előző babád meg valószínűleg azért halt meg,mert valószínűleg beteg lett volna,és jobb is,h meghalt.

2008. jan. 11. 11:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 6 hetesen hasi uh csinált a doki.

De itt sok lány írja, hogy nála hüvelyi volt.

Szerintem a doki tudja, hogy mit lehet meg mit nem.

Engem anyukám riogatott, hogy úristen nehogy hüvelyi legyen,mert elmegy a gyerek.

De szerintem tudják mit csinálnak.

2008. jan. 11. 11:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 9 hetesen csináltak egy hüvelyit és egy pillanatig sem kételkedtem abban, hogy a doki nem tudja, mit csinál! Én nem hiszem, h ez vetélést okozna, mert ha ennek nagy lenne a kockázata akkor nem csinálnák. Ha elmegy ilyen fiatalon a baba, akkor az nem a hüvelyi uh-tól van, hanem más gond volt vele. Másrészt pedig, ha szeretkezni is lehet terhesen, akkor nem hiszem, h az uh kockázatosabb lenne! A hüvelyi uh, pedig sokkal pontosabb mint a hasi. sokkal előbb látható így a baba és a szívverése!
2008. jan. 11. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia...en a 14 hetben vagyok s eddig ketszer csinaltak huvelyi uh-t..semmi bajom s a baboca is jol van.....a kovetkezo lessz hasi..de a kissebb terhessegeket jobban latjak huvelyivel. Szerintem nem okoz vetelest...ha valaki elvetel akkor nem emiatt az tuti.

REMELEM BABO VAN OTT...SZIOKA:-)

2008. jan. 11. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én veszélyeztett terhes vagyok, ezért a szokásosnál sűrűbben kell ellenőrzése járnom különböző problémák miatt. 11 hetes vagyok, és eddig 3 alkalommal voltam hüvelyi uh-n. A baba fejlődik, a méretei megfelelőek, és engem minden alkalommal megnyugtatott, hogy az ultrahangon látszik a szívverése, és nyomon lehet követni a fejlődését. Szerintem ne félj a vizsgálattól!
2008. jan. 11. 11:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én most voltam hüvelyi uh-on, 5 hetes vagyok. Engem is riogattak, hogy pl. ne vizsgáljon meg kézzel, de akkor egyetértek az előttem szólókkal, hogy akkor ne is legyen szex? Ebben a témában pár napja ment több kérdés egyébként (keresőben vissza tudod nézni).

Szerintem nem árthat és ha már most sem bízunk az orvosban, akkor 9 hónapon keresztül minden lépését kérkedve fogadjuk? Nem azt mondom, hogy vakon kell bízni, de azért az alapokat adjuk meg.

Szép babavárást!

2008. jan. 11. 12:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az 5. válaszolóval.Én is vesz. vagyok. 12hétig háromszor csinált a doki hüvelyi uh-ot, nekem is volt már két vetélésem de most minden ok.engem is megnyugtatott, hogy látom a kicsi szivecskéjét. fel sem merült bennem, h ezmiatt elvetélhetek. Ne aggódj. Minden rendben lesz.
2008. jan. 11. 12:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan butaság!!!már miért okozna vetélést a hüveji uh.???Nem csinálnák,ha ártana.nem értem,hogy miért kell ilyenekkel riogatni az ember la´nyát??

Mondd meg a barátnödnek,hogy nézzen egy kicsit az uh után,és utánna riogasson.

Nyugodtan menj az uh-ra.Semi bajotok nem fog esni.

39hetes kismama.

2008. jan. 11. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azt tudom mondani, hogy nyugodj meg és ne hallgass másokra, akik ijesztgetnek. Neked most nyugi kell. :-) A hüvelyi uh biztos nem okoz vetélést, kizárt.

Nekem 6 hetesen volt ilyen vizsgálatom, és kaptam róla egy képet is. Akkor 6 mm-es volt a babám. :-)

19 hetes kismama

2008. jan. 11. 17:12
 10/10 anita00 válasza:

Ezt a hülyeséget ki találta ki??

Nem nem okoz vetélést!

A hüvelyi uh-on jobban látják a picit pontosabban tudnak mérni a kezdeti szakaszban amig nagyon pici!

Ha bármi problémát okozna nem használnák.

2011. febr. 25. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!