Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a méret kicsi 6 hetesen nem?

Ez a méret kicsi 6 hetesen nem?

Figyelt kérdés

ma voltam dokinál,elvileg 6 hetes vagyok,de a crl:2,8mm.

több oldalon néztem és ez nagyon pici...:-(szívhang már volt.lehet,h kisebb a baba nem 6 hetes ,mert szerintem csak 4 hetes és egy két napos lehet.vagy akkor még nem dobogna a szíve?

2010. nov. 11. 15:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A szívhang csak hatodik hét után hallszik!
2010. nov. 11. 15:09
 2/11 anonim ***** válasza:

HÁT PERSZE !!!

mert a CRl csak az ülőmagasság ebben a buksija és a lábai nincsennek benne úgy egyébként 5 mm a teljes hossz.

még tanulsz majd latinul a terhesség végére ez csak fogalom hiány volt.

2010. nov. 11. 15:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok, a terhesség hetes nagyságát úgy számítsd, hogy az utolsó menstruáció első napja a terhesség "első" napja, onnan számított 40 hét a szülés kiírása.
2010. nov. 11. 15:12
 4/11 anonim ***** válasza:
6+0 hetesen tökéletes méret. nekem 5+6 hetesen volt pont ekkora. ez csak 1 nap eltérés, minden rendben lesz vele, ne aggódj. azért olvasol valószínű különböző adatokat, mert itt pár nap alatt is rohamos fejlődésen mennek keresztül a babák. ami most 3mm, az két-három nap múlva már a duplája
2010. nov. 11. 15:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,remélem így van és nem lesz semmi baj..
2010. nov. 11. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem 6+2 nél volt 2,5 mm, de nem aggódtam rajta, mert a doki nem mondta, hogy rossz lenne. de most már aggódok.
2010. nov. 11. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezek a mérések nem igazán pontosak,főleg ilyen korai kis terhességben.Emiatt ne aggódjatok! :)
2010. nov. 12. 07:33
 8/11 A kérdező kommentje:
17:22-es!!! Ugye nem a kérdés miatt kezdtél el aggódni???Mindenki azt mondja,h ilyen pici korban még nem lényeges,majd behozza a lemaradást!!Azt írják,az már jó,h dobog a szívecskéje!:-)nagy baj nem lehet!:-))Kíváncsi leszek,mekkora lesz a köv vizsgálaton a picid!!Majd írd meg légyszi!:-))
2010. nov. 12. 08:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyan hat hetesen nem voltam uh-n, de 5+4 hetesen igen, akkor 3mm-es szikhólyag volt csak a 7mm-es petezsákban..:D(1 nappal volt kisebb a baba, mint kellett volna)

Tegnap voltam 7+4 hetes, ismét uh, CRL: 11,5 mm, dobogó szívecske, jó szívműködés:D:D:D:D ja és behozta a lemaradását, korának megfelelő lett:D Szóval szerintem ne aggódj!;)

2010. nov. 12. 08:46
 10/11 anonim ***** válasza:

17:22-es vagyok.

írj privit, mert én nem tudok neked.

Hát nem csak amiatt aggódok... Vérezgetek is, de nem csinálnak semmit. Bővebben majd priviben inkább.

2010. nov. 12. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!