Szegeden a Szülészeti- és Nőgyógyászati Klinika ambulanciáján kell fizetni a terhesgondozásért?
Figyelt kérdés
Gondolom legelső alkalommal csak a vizitdíjat, amikor bebizonyosodik a terhesség, nem?2008. jan. 11. 08:22
1/2 anonim válasza:
Szia!Jól gondolod.Én A bp-i klinikára járok, de szerintem ugyanaz vonatkozik mindegyik klinikára.Ha megkaptad az orvostól a papírt amin rajta van, hogy terhes vagy, akkor onnantól kezdve nem kell vizit díjat sem fizetni, sehol semmilyen ambulancián.(Persze nem magánrendelésről van szó.)Boldog babavárást! 14 hetes kismama.
2/2 anonim válasza:
Szia! Szegedi vagyok, és a Szülészeti Nőgyógyászati klinikára járok terhesgondozásra. Az első alkalommal kell fizetned. Majd az orvos látja a terhességedet, további vizsgálatok alkalmával nem kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!