Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi vércukor eredményem...

Terhességi vércukor eredményem éhgyomorra 6.2 lett a 120perces pedig 7.2. Magasnak számítanak ezek az értékek?

Figyelt kérdés

ápr. 10. 19:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem
ápr. 10. 20:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
De nem is kevés. Nekem az 1.jóval kevesebb volt, a 2.meghasonló. Kértek később kontrollt, 31hetesen már GDM lett.
ápr. 10. 20:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
6,2 éhgyomrira terheltek?
ápr. 10. 21:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

6,2-es éhgyomrival nem is lett volna szabad megcsinálni a terhelést.

Nekem 7,1 lett a 120 perces. Ugye 7,4 a határérték. Annyi hogy én önszorgalomból csináltattam 60 perceset is. Ami 10,1 volt - ami külföldi szakirodalom szerint gdm. És milyen jól tettem hogy csináltam a gdm diétát, mert még így is inzulinos lettem a végére.

7,2-vel én nem dőlnék hátra…, pláne ha a 24. Ahéthez közelebb csinálták.

ápr. 10. 21:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen megcsinálták a terhelést. A 26.hétben vagyok jelenleg. Jövőhéten megyek a nőgyógyászhoz kíváncsi leszek ő mit mond rá.
ápr. 10. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
6 feletti éhomival nem lett volna szabad terhelni. Kezdj el diétázni addig is.
ápr. 11. 02:19
 7/12 anonim ***** válasza:
5,5 feletti éhgyomri értékkel nem szabad terhelést csinálni. Sajnos én is tapasztalom, hogy a legtöbb helyen sz.rnak rá. A 120 perces határ a 7,7 de az éhgyomrira tekintettel kezdj el diétázni.
ápr. 11. 08:13
 8/12 anonim ***** válasza:
De meg se nezik gyorsteszttel,venas verbol veszik nalunk pld mindket erteket es egy nap mulva jon eredmeny, meg se tudod az elso erteket. Rokon lanykanak most 11.2 lett a masodik ertek. Az nagyon sok? Ilyenkor kiirjak csak felhobe az inzulint meg diab.szakrendeles vagy mindenkeppen be kell fekudni?
ápr. 11. 12:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem meg kellett várnom a laborban, amíg megjött a 0 perces eredmény, és csak utána ihattam meg a löttyöt.
ápr. 11. 13:42
 10/12 anonim ***** válasza:
9: ugyanez volt nálam is - és ez nemcsak a gdm-nél, hanem minden cukorterhelésnél
ápr. 11. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!