Szoktam nézegetni képeket, de nem tudok választani, van akinek a hosszú ruha áll jól, vagy a rövid testhezállóbb,
másnak meg a farmer és a pocak szabadon hagyása, vagy épp topban van.
Ti mit viseltetek?
márc. 25. 01:02
1/4 anonim válasza:
Kerdezo, nekem ugyan nem volt ilyen fotózásom, de a legszebbnek azokat tartom, amikor a nőn hosszú ruha van, ami lebeg a szélben. Pl ilyen: [link]
márc. 25. 07:06
2/4 anonim válasza:
Szerintem olyat válassz, ami TE vagy. Számomra rém kellemetlen az ilyen kikent-fent képeket nézegetni hatalmas ruhákról, meg királykisasszonyos nagypocakos beállításokról. Pláne ha a férfin valami tök nem a nőéhez illő cucc van. Nekem ezeknek köze nincs a valósághoz, semmi szépet és természeteset nem látok bennük. A legjobb szó talán az lenne, hogy műtermi tucat fotó, egyel több, ennyi.
Én a természetességet szeretem. Helyszínként is a természetet választottuk és egy hétköznapi, picit csinosabb ruhát vettem fel az egyiknél, a másiknál pedig egy lenge nyári ruhát, amiben jól éreztem magam. A mai napig szeretek ránézni ezekre a képekre, úgy érzem tényleg MI vagyunk a képeken.
márc. 25. 07:36
3/4 anonim válasza:
Úgy látszik ízlése válogatja :) Én meg kivagyok azoktól a mű fotóktól, amikor a kismama egy függönybe csomagolva mint valami szent Mária van megjelenítve a képen :D És nagyon távol áll tőlem a kilógó pucér has is, mármint a kismama magának csináltasson ilyet, ha akar, de a közösségi médiában szerintem nem ízléses ilyet kitenni, nem vagyok kíváncsi más terhes és nem terhes hasára sem. Nyilván nem kommentelek, csak tovább görgetek, de ez a véleményem. Viszont azok nagyon tetszenek, amik a természetben készülnek akár egy séta közben, vagy valami hétköznapi szituációhoz hasonlatosak, természetesnek ható ruhában, pl. kertésznadrág, vagy egy testhezálló ruha. Sajnos nekem a covid miatt elmaradt a kismama fotózás, de ha lett volna, biztos ilyet választottam volna.
márc. 25. 07:38
4/4 anonim válasza:
Így van, 3. Erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Amúgy nekem a természetes képek is tetszenek, csupán a kedvenceim az ilyen "függönyös " fotók. Ezek nekem olyanok, mint az esküvői, menyasszonyi ruhás fotók. Átlag menyasszony se épp természetes külsővel jelenik meg az esküvőn, hanem extrán. Az a nap arról (is) szól, ahogy a kismama fotózás is szólhat ugyanúgy valami extráról is. Első voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!