Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok, észreve...

Eliza..63 kérdése:

5 hetes terhes vagyok, észrevettem ma 2xer pisilésnél hogy,rózsaszín vérzés/folyásom van. Nincs hasfájásom, és nem is görcsölök. Lehet vetélés jele is ??

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 08:55
 1/8 Kései Sirató ***** válasza:
0%
Felhívnám a védőnőt és elmondanám neki.
tegnapelőtt 08:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos pénteken nálunk nincs védőnő,és időpontot hétfőre kaptam. Utánna olvastam sokan írják nem kell megijedni, ezért sem akarok röktön orvoshoz futni. Ha esetleg volt már valakinek ilyen, vagy hasonló azt el olvasnám
tegnapelőtt 09:07
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Lehet a jele sajnos, igen... Engem ezzel befektettek kórházba, progeszteron kúpot kellett szednem
tegnapelőtt 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Az előző kérdésednél még tökmás nicknévvel írtad ki, duplaprofilos :D
tegnapelőtt 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos pénteken nálunk nincs védőnő - ez természetesen nem igaz. A védőnői szolgálat minden napos, nem olyan, hogy "nincsen".
tegnapelőtt 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Kb. az ezredik ilyen kérdés ahol leírjuk hogy bármit jelenthet. Azt is, hogy semmi gond nem lesz, azt is, hogy ennyi volt. Ahogy az is, hogy ha kapsz is rá valamit(progeszteront pl.) , az segít vagy nem.

Rajtad múlik, hogy mész-e orvoshoz. Lehet nem változtat semmin. De ha igen? Ezt neked kell tudni.

(Én akartam a babát, egyből mentem orvoshoz. Kaptam progeszteront, feküdni kellett. Lehet enélkül is megmaradt volna. De ha nem, akkor magam okoltam volna, hogy nem tettem meg mindent.)

tegnapelőtt 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

@5, dehogy nincs olyan, más kérdés, hogy ide a védőnő édeskevés.

Igen, lehet vetélés. Én még ma bemennék egy magándokihoz, nézzen rám.

tegnapelőtt 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs pénteken védőnő, nem mintha bármit is tehetne az ügyben, vérzés, barnázás, fenyegető vetélés ezek mind orvosi kompetenciák, nem védőnői. Szóval ügyelet, minél hamarabb, kivéve ha van még nálatok nőgyógyászati rendelés, akkor oda.
tegnapelőtt 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!