Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, akinek a mensije...

Kismamik, akinek a mensije előtt volt pecsételés annak amikor terhes lett is volt vagy akkor elmaradt?

Figyelt kérdés
Két éve várunk a második babára progi szint rendben a mensim mégis úgy jön meg, hogy három napig előtte néha a papír törlésnél picit maszatos, majd megjön,tizenegy éve így mensizek, hormongondok nincsennek, szülés előtt másképp jött meg akkor nem volt ilyen gondom, ezért érdekelne a kérdésemre a válasz. Előre is köszönöm.
2010. nov. 9. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
én is barnáztam de elmaradt amikor terhes lettem mindkétszer.
2010. nov. 9. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem amikor meg kellett volna jönnie volt egy kis barnázásom. Nagyon kevés, csak a wc papíron látszott.
2010. nov. 9. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:

1. baba utáni menstruációm borzasztó volt: minden menstruáció előtt 5-10!!! nappal barnáztam.

Amikor sikerült a baba, akkor teljesen kimaradt a barnázás. Ebből is gondoltam, hogy sikerült:)

2010. nov. 9. 14:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor most sem reménykedem ma kezdődött és ezek szerint akkor megint meg fog jönni, szerdára nem várom, tegnap volt egy szellemcsíkos tesztem, azonnal látszott halványan egy második vonal de nem lett rózsaszín , kiszáradás után is ott maradt de lehet csak a vonal helye ázott át:( minden esetre holnap elmegyek a dokihoz.
2010. nov. 9. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem mindig, de volt, hogy a menzi előtt/után barnáztam néha. Az elmaradt menzi előtt is, viszont nagyon kevés volt, pár csepp a betéten és semmi több.
2010. nov. 9. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!