Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes papiron hogy fenyeget...

14 hetes papiron hogy fenyegető vetélés? Nagyon félek

Figyelt kérdés
Itthon vettem észre már, orvost kérdeztem minden rendben van e , és nem mondta hogy bármi gond lenne. A papíron viszont az áll grav.s. 13+5 Ab Imminens. Aminek most utána olvastam fenyegető vetélést jelent. Ugye nem jelenti azt hogy el mehet a baba? Néha néha az alhasamba be beszúr meg érzem hogy ott valami fura. De azt arra gondoltam /gondolok hogy nő a méh és a baba. Legalábbis a magán dokim mindig ezzel nyugtáz. Szombaton megyek a magánhoz mert kórházba volt ez.
ma 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelenti azt, hogy el fogsz vetélni, ha egyébként minden rendben van. Valami ok miatt veszélyeztetett terhes vagy esetleg? Akkor szokták ráírni.

De akár még az is lehet, hogy valami sablon szöveggel dolgoznak, és véletlenül benne maradt a szövegben. Nekem pl. a kórházi zárójelentésemben is volt ilyen.

ma 09:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az se mindegy, miért voltál kórházban. Nyilván volt valami gond. Onnantól viszont orvos függő, mit írnak rá. Senki nem tudja soha, hogy megmarad-e, mert csak az a biztos, ha már megszületett. De barátnőmnek mindig fenyegető vetélést írtak rá, amikor bement vérzéssel. Én máshová járok, nekem soha, veszélyeztetett terhességet. (Mindkettőnknek egy vetélés és egy kihordott terhesség lett belőlük.)
ma 09:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs semmi probléma, nincs vérzés, az orvos is azt mondta, minden rendben, akkor szerintem csak benne maradt más leletből. Sokszor átírnak csak sablon szövegeket.

De én a helyedben felhívnám őket és rákérdeznék, hogy miért írták ezt rá.

ma 09:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Kórházba hányással mentem be, nem is görcsöltem meg semmi. Most kezdtem el 1-2 napja picit görcsölgetni amit fent is írtam a leírásban. Vérzés úgymond nincs. Veszélyeztetett terhesnek vagyok valóban minősítve az első császárom miatt. És igen ez egy záró jelentés, én is valahol gondoltam rá mi van ha benne maradt és nem írták át , s közben nincs semmi baj.
ma 10:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem égvilágon semmit nem jelent. Nekem pl. minden papíromon veszélyeztetett terhesség van. Be kell kódolni valamit és kész, hogy miért mentél be.
ma 10:07
 6/7 A kérdező kommentje:
De nekem nem a kódnál van ez ott, hanem ahol az uh-t végezte és folyamatosan írta bele mit látott. A kódnál nekem is az van veszélyeztetett terhesség méhen belül végzett műtét miatt. Viszont amit fent írtam a leírásban/kérdésben, az az uh résznél van beírva:(
ma 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kértél esetleg a táppénzhez igazolást? Nekem akkor írták ezt rá, mikor jeleztem, hogy mennék táppénzre.
ma 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!