Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség 12. heténél...

A terhesség 12. heténél előfordulhat a hányás? Illetve mikor kezd látszani első terhességnél a poci?

Figyelt kérdés
ma 06:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Elő.

[link]

ma 06:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

12. Hét

Ha ez az első terhességed, akkor most kezd el dagadni a pocakod egyenletesen. Még korai kismama ruhákat venni, de pár számmal nagyobb felsőt érdemes beszerezni. Gumisderekú szoknyákat vagy nadrágot vegyél, szoknyánál válassz egy kicsit hosszabbat. Szerezz be pár „új” méretű melltartót, de ne feledd, a terhességed végéig még pár számmal nagyobb darabokra .

ma 06:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor előfordulhat hányás.

Első terhesség kb 16.héttől már nadrágcserére érik.

Mi a férjemmel már a 12.héten is láttuk a hasamon a változást, idegenek még nem mondták volna meg.

Második babánál már a 8. héten nem fétem a nadrágjaimba... Pedig egy kilót se híztam a mai napig sem és már 35 hetes vagyok.

A pocak nagyon tud változni :)

ma 06:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan ismerősöm, aki egész terhesség alatt hányt.

A pocak mérete alkatfüggő is. Nekem az első terhességnél 24-25 hetes korig semmi hasam nem volt. A másodiknál már 12 hetesen egyértelmű volt, most a harmadiknál ráértem 20 hetesen lecserélni a nadrágjaim.

ma 07:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Bármikor lehet hányás, akár az egész terhesség alatt is.

A pocak mindenkinél más. Aki husibb, annál nehéz észrevenni.

ma 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:

A terhesség egésze alatt normális a hányás. És annak hiánya is.

Én 1x sem hánytam,nem émelyegtem.

A húgom mindhárom terhességét végighányta.

ma 09:31
 7/7 anonim válasza:
Első terhességemnél csak a lecsó és a tojásrántotta szagától volt hányingerem, és étvágytalan voltam. A pocakom kb. 18. hét körül kezdett látszódni jobban.
ma 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!